Milorad Dodik se oglasio o navodnoj tučnjavi sa Draganom Lukačem

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

288

Naravno da bi ostao ministar, zato ga i smije štocirati jer mu zna sve šta je gdje petljao.

Guest

Prva varijanta: Pobjegao Lukač u Rusiju. Druga varijanta: Otišao Lukač u Rusiju da dogovori stacionirane ruskih raketa u prazne bunkere rafinerije u Bosanskom Brodu. Ima pruga od Srbije do Broda. Granicu za prolaz vozova kontrolišu odabrani "kadrovi" Od Broda do Aviana (NATO baze) 400 kilometara zračne linije. Pametnom dovoljno. Ipak je druga opcija Lukačevog odlaska u Rusiju izvjesnija. A vi urednic i istraživački novinari pokušajte doći do istinitosti ovih navoda!

hahha

ne lazi, ubio hljeb u tebi, gorica te umivala vodom k'o kosovka djevojka

Guest

hahahaha pale batine cim se vadi.nemoze mi niko nista pljuuus hahahah

BiH

E pa pogledaj ti samo papaka i poze im za slikanje....... nevjerovatno..... nikakvog komentara....

Moj Mile,

Kaže ona narodna: "Što je babi milo, to joj se i snilo"! Bošnje navikle na svoje laži i izmišljotine! Kakav glup i kvaran narod!

Namlatio ga ko vola u kupusu!!

.

Hehe

Dobro bi bilo da Mile malo izlupa onu trojicu šmokljana:Bakira, Komšića , i Šefika! Jednom rukom ih može svu trojicu izlupati!

Guest

namarisao te,ostao ministar da ti ne bi dobio još ako ga smijeniš

/ Najnovije