Dodik sada napao i Nikšića: 'Neka ne brine za mene, ne očekujem da će pošteno reći šta misli...'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kiki

Opet ga trojka za*****la pa poludio

Tacno

Prodati su uvijek spremni za kanalizaciju

Nekoniko

Nije pošteno, Mile, ne proznaješ Šmita, on je za tebe nametnut, a priznaješ Nikšića i ostalu trojkašku bratiju, koju je taj isti Šmit nametnuo, pa ti , sada, sa njima krčmiš BiH.

nekonstituentni

Reče Dodik koji se prije svih njih prodao amerikancima i sličnim.... a sada kada okreće ploču pametuje drugom

Pa ovo je tocno!

U k...i politici, kad vise ne trebas, onda te prodaju. Budposto. Osim ako si na celu najjacih desetak na svijetu. A sta reci kad si na zacelju od desetak posljednjih, avaj....

Vkvl

Svaka čast svaka mu je na mjestu.Da se ovaj čovjek zalaže za sve narode u BiH,ne samo srbe,lično bih kao bošnjak glasala za njega

Moze ...

... li malo manje objava od ove persone? Cemu svakodnevno objavljivanje necijih gluposti? Frajko je dosadan, i nikad nije izjavio nista dobro. Niko, ali bas niko ne zeli citati ta ***.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije