Oglasio se Dodik: Sa žaljenjem posmatram slike koje dolaze iz Petrinje...

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Još poezije o Do-Dicku (chim, naravno)

I dok lafo bolan na Paprikovcu ležiš, a ustvari od zakona bježiš, kršni lolo i lopove sitni, smišljaš kako takvi da su bitni. Al uzalud Milokrade strašni, uši će ti bit svezane u mašni, dojadio ti si cijelom svijetu, založi ti ga Sergej ko djetetu. Zato gledaj da ostaneš tu, dok transferi love idu za Rusiju, al ni tamo nećeš miran biti, tamo će te tvoji uštrojiti, kako vazda klali su sami svoje, jer ste svi primitivci iste boje. Lopovlukom, pljačkom bavite se, al početak pravde nazire se, kada I ti a I tvoji Bakir I Dragan jarani, završite s užetom na grani! Amin!

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST!

NEMINOVNOST.

chim

Srbi su ; 1. Narod koji je ratovao sa svim svojim susjedima. 2. Narod koji je izazvao ratove sa svim svojim susjedima. 3. Pretvorio sve svoje vojne poraze u pobjede. 4. Slavi svoj najteži poraz u istoriji (Kosovsku bitku) kao nacionalni praznik. 5. Narod koji je bježaniju svoje vojske na Krf (grčko ostrvo) u I Svjetskom ratu, ispred austrijske i nemačke vojske označio u istoriji kao taktički manevar. 6. Koji je pobio, izdao ili proterao sve svoje vođe. 7. Čija epika (narodne pesme) je zasnovana na pozivu na osvetu i mržnju. 8. Čiji je predsednik proglašen ratnim zločincem, a oni ga ponovo iz zatvora kandiduju za predsednika. 9. Kada se sretnu u radosnom ushićenju jedan drugom psuju Boga, majku, sestru, dete, hleb i sunce. 10. Narod koji je u doba komunizma rušio i zapuštao svoje bogomolje. 11. 11. Čiji nacionalni instrument – gusle – ima samo jednu žicu i to napravljenu od konjske repne dlake. 12. Narod koji drži za srpskog pisca čovjeka čiji roman počinje sa Bismillahi rahmanir rahim (Derviš i smrt). 13. Čiji reformator jezika, Vuk Karadžić, je nosio fes, tursku tradicionalnu kapu. 14. Narod koji je svu svoju hajdučiju, pljačku i otimačinu opevao u junačkim pesmama. 15. Narod kome je je uspelo da po prvi put u istoriji učini da ih napadne vojni savez hrišćanskih zemalja i zaustavi genocid koji su oni počinili nad muslimanima. 16. Narod koji svoje zločince proglašava svecima.......I ima još......ako već moraš da progutaš žabu…ne gledaj je dugo… Od zaborava sačuvao: Slobodan Radulović

I LyrIcs

Milorade naš Veliki Majstore, ostatak života aBd proveo uz respiratore!

UKIDANJE ENTITETA RS JE NEMINOVNOST!

da da

chim

DAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!

chim

Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Zaključak

Ovaj chim je zaposlenik ovog portala. Non stop radi.

chim

chim ustanem pojedem velikooo govno.

chim

chim ustanem SPRchim ti mamaru

chim

e, a najjači si kad sam svoj komentar lajkaš......e tu se vidi da si baš ono....... moćan...... šugo srbočetničko fašistoidni

chim

molim, govnoviću genicidaški?

chim

chim ustanem pojedem velikooo govno. ka chim chim ustanem SPRchim ti mamaru

Ka chim

Dzaba bolan srpskog si porijekla, prokopaj malo po lozi i doci ces do djeda Mitra jade.

chim

chim ustanem pojedem velikooo govno. ka chim

chim

Ja radim na ovom portalu i ja vam pišem ove smrdljive , glupe, i neinteligentne gluposti.

chim

Ja radim na ovom portalu i ja vam pišem ove smrdljive , glupe, i neinteligentne gluposti. ka chim

Građani RS

Brz oporavak gospodine Dodik, žele vam građani Republike Srpske.

Građani BiH

Dugu patnju i težak život te tešku i bolnu smrt na respiratorima do posljednjeg daha vaše mizerije iskreno Vam žele građani Države Bosne i Hercegovine!

Serge Ikonich

Воры несчастны

Serge Ikonich

Языческий бомж

Serge Ikonich

Вонючий мужик!

Sergio Ikonić

Отмена образования РС неизбежна, и это произойдет по воле народа и с бескорыстной помощью ЕС, Америки, пакта НАТО, а также всех пробоснийских сил и патриотов БиГ. Это неизбежно, потому что структура РС была насильственно и с помощью ГЕНОЦИДА, JCE и самых чудовищных преступлений, основанная и полученная обманным путем на костях и крови невинно убитых боснийцев, хорватов, сербов, евреев и других граждан БиГ. Трибунал недвусмысленно доказал, что армия РС и полицейские учреждения совершили ГЕНОЦИД, и это является уважительной причиной для отмены создания РС как такового, основанного на геноциде и узп.

Serž Nikolajevič Ikonovski

Отмена образования РС неизбежна!!!!!

/ Najnovije