Dodik s Pala poručio: Za nas u BiH više nema visokog predstavnika

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

SDA i podguzni DF su generatori krize u entitetu FBiH i BiH

jer se sada treba odreci “gradzanina” Sejde i citave lazne percepcije gradjanske BiH koju DDA “gura” kroz beskrajna trckaranja od ambasade do raznih predstavnistva EU i SAD. Lazni patriotizam Komsica i DeFektne stranke je samo iz licne koristi kleptomanski clanova da sacuvaju svoje pozicije.

Genocidasi

Neće biti ni za vas krmci genocidaski.Spremajte traktore pa put Karpata odakle ste se naselili ako vam ovdje ne odgovara.Niko vas nije molio da dođete niti da zauvijek ostanete.Mrrrrsss psi pogani krmoslavski.

Ljuta Krajina sila nebeska

Ti si jedna obična budala....

Gotov je!!!!

.

Zong

nazad na pale...

Sd

Pa mora neko i nametnuti zakone po Ustavu a to je Visoki predstavnik ili Ustavni sud , kada vi političari niste u stanju ni oko čega da se dogovorite i kada se Srbi uvijek osječaju ugroženim i da je prema njima uvijek cijeli svijet nepravedan izuzimajući jednu državu koja ih ,,napucava" . Gotovo sve ove zakone ste i sami izglasali a sada bi bez kapare sve poništili. Može se i Deyton poništiti koji je također nametnut i nije ga verifikovao ni jedan parlament, nego samo tri čovjeka. Jedan predsjednik BIH i dvojica nelegalnih predstavnika i nekakvi svjedoci koji su učestvovali u agresiji na BiH.Možemo se vratiti i na Republiku BIH i stari Ustav.

222

jer se sada treba odreci “gradzanina” Sejde i citave lazne percepcije gradjanske BiH koju DDA “gura” kroz beskrajna trckaranja od ambasade do raznih predstavnistva EU i SAD. Lazni patriotizam Komsica i DeFektne stranke je samo iz licne koristi kleptomanski clanova da sacuvaju svoje pozicije. ka SDA i podguzni DF su generatori krize u entitetu FBiH i BiH PROVOKATORU KLEMPAVI

Narod RS

Podrška Dodiku! Sve je tačno što je rekao!

@Brato

Neće biti ni za vas krmci genocidaski.Spremajte traktore pa put Karpata odakle ste se naselili ako vam ovdje ne odgovara.Niko vas nije molio da dođete niti da zauvijek ostanete.Mrrrrsss krmoslavski. ka Genocidasi<<

Infidel

Vidjećeš kada te jame.

Mudonja

***

Munja

Neće biti ni za vas ***Spremajte traktore pa put Karpata odakle ste se naselili ako vam ovdje ne odgovara.Niko vas nije molio da dođete niti da zauvijek ostanete.Mrrrrsss psi pogani krmoslavski. ka Genocidasi Ajde krenite vec jednom na nas da vas opet poslazemo ko drva za potpalu pre 30 godina .Ima mjesta jos na Barama i Kovacima. PLJUC!!!

/ Najnovije