Dodik s Nikšićem i Čovićem otputovao u Beč pa 'prosipao' svoje stavove o Schmidtu i stranim sudijama

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

****un,izdajica,ograničeni Nikšić šuti sto znaci da se slaze

Nisu

Nisu to njegovi stavovi, to je stav cijele bih. Pa zar ima neko normalan da zeli da neki stranac sumnjive proslosti kog niko nije birao odlucuje o nasoj sudbini.

Gdje ***

***

***

***

Haha

Samo ih vrijeđaj, kad su glupani i dozvolili ti..da imaju imalo karaktera, kao sto nemaju, davno bi Bosna bila normalna država..jer sve su i zakuhali ti isti licemjeri i napravili da se rat ne zavrsi i danema pobjednika

***

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Psu idi za tursku

>Lijepe riječi su ukras!

gargamel

MALO DA ****CA VIDI PUTA, NARAVNO O TROŠKU DRŽAVE, TJ NAŠIM PARAMA U PM!

Zasto Hrvati i Srbi prate Covica i Dodika?

Pa bolje je magarcima kad ih LAVOVI vode, nego bosnjacima-lavovima koje vode MAGARCI

Pricas naravno o Hrvatima!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Errf

***

Srb IN

Car Dodik kao i uvek. Britkog uma i bez dlake na jeziku.

bravo dodo,

svaka ti je ko u njegoša!

/ Najnovije