Dodik: Rješenje je da se svi Srbi iz RS prijave Tužilaštvu, pa da vidimo

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Relja

dragi moji bivsi Srbi tj danas BiH muslimani, evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati. Necete se nikad docepati Republike Sprske. Alija vas je strpao u 23% BiH, i onda ubjedio da je cijela BiH samo vasa. skiadam mu kapu. eto, priznao sam da je bio genocid, tako da me ne mozete tuziti.

Koel

Super da dokazete samo i sebi da ste genocidan narod bujrum ima mjesta za sve u zatvoru sto kod nas sto kod amera i ostalih normalnih

Nisam@Robot

Dodik: Rješenje je da se svi Srbi iz RS prijave Tužilaštvu, pa da vidimo...NE rjesenje je da ti ako je to ikako moguce nekako nestanes sa politicke scene u BiH i da sa sobom da povedes Bakira i Covica.

BiH

Srbi, što ste ubijali tolike ljude kad nećete da vas povezuju sa genocidom? Pa niste ruže sadili u Srebrenici.

Đurica

Neka Rudonja progura zakon protiv priznavanja genocida. Ko prizna da je bio genocid u Srebrenici odmah ga u zatvor.

Guest

GWNOCIDNA TVOREVINA RS GENOCIDNA TVOREVINA RS GENOCIDNA TVOREVINA RS

Guest

mrs genocidasi na nasih portala

Guest

merhaba mile askeru

ugasiteovogovnoodportala

s uma sišavši Mile I nabrijani sda-ovski botovi, to je lice ovog usranog besramnog portala

N

Koji bolesnik. Prijavite se i spucjte im po 1000 maraka kazne i nek idu kuci

BiH

Sami su se doveli u ovakvu situaciju. Da nisu mucili, silovali, ubijali, krali, provodili etnicko ciscenje, pa sve do genocida, sad ne bi bili u problemu! Nego, sad treba "odbraniti" sva zlodjela, a kako?! Cijeli svijet zna ko je i sta pocinio u BiH! Tesko boga mi. Jos ako se odluce da ne odlucuju ili ne rade oni koji su zaposleni u bh institucijama, treba ih ostaviti bez plata, pa nek vide ko im daje plate debeli Dodik ili bh gradjani?! Kad ne budu imali marke u dzepu da donesu kuci svom djetetu pitat cemo ko je bitniji, lude Dodikove ideje ili porodica?! Propisi regulisu kako se umanjuje plata, svaki dan treba obracunati, ali i topli obrok i karta, a na kraju postoji i otkaz ugovora o radu za teze povrede,... Ima sigurno dosta bh pravoslavaca koji bi rado dosli na njihova mjesta!!!!

registriran

Zreo za Jagomira. Naravno sa Izetb. i Covi. Da igraju Monopola.........aBd.

Ho

@relja Izvini sto te prekidam u jedenju govana al zove te ralle, kaze kod njega veca gomila govana, pa nemoze sam, da mu pomognes.

KulinHan

@Relja, Laz je u samoj srzi srbina: Dobrica Cosic.

@Đurica

Očigledno ti je bolesno dosadno pa ovakve gluposti valjaš!

Dudek Krivousti Njofra

Ovoga treba da tuže SRBI iz GENOCIDNE TVOREVINE TZV RS koji nisu genocini

Dudek Krivousti Njofra

DODIK GOVORI ISTINU.. SVI SRBI...NAPRAVILI GENOCID..STVORILI GENOCIDNU TVOREVINU TZV RS SLIJEDI PRAVNA BITKA ILI ODRICANJE SRBA OD RS..KAO HIPOTEKE..

/ Najnovije