Dodik putuje u Beograd kod Vučića: Pripremaju sve za "uskršnji sabor Srba"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Nikola Kajkić, (bivši inspektor u hrvatskom MUP-u) iznio je i po kojoj osnovi bi Dodikov sin mogao tražiti državljanstvo Hrvatske. "On (Igor Dodik) je Hrvat i katolik. Dodici su 1627. godine prešli na pravoslavlje", kazao je Kajkić pa postavio pitanje kakav bi bio interes hrvatskih vlasti dati Dodikovom sinu državljanstvo podsjećajući kako su obojica pod američkim sankcijama. Zajedno s njima sankcionirana je i Dodikova kći Gorica, a zbog toga su ona i Igor zajedno s ocem ostali bez privatnih i poslovnih računa u bankama te je sada blokiran rad nekoliko tvrtki koje posjeduju.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

njemacka revizija istorije da se operu za holokaus

Bas me cudi da njemacka sponzorise nesto sto demonizuje srbe. Pokusavaju se revansirati srbima za prethodna 2 izgubljena svjetska rata. I naravno ne postoji ista takva rezolucija o njemackog genocidu, sto bi onda znacilo da su srbi gori od nijemaca tj. da su antifasisti gori od fasista.

Đed

"Da li jedna ujkina unuka može da vodi srpski narod i da priča o srpstvu i časti!? Zar ona, čiji je đed Pejo Marić bio ujkin satnik koji je satirao i palio srpska sela oko Dervente hoće da bude vožd Republike Srpske",

Haha

***

***

***

Ja1

Ebe mi se gdje dodik putuje

Avenger

Pripremaju oni sebi raku.

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije