Dodik prvo neka pogleda ko mu je u okruženju, jučer je uvrijedio i Cvijanović

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

S BIS-MILETOM U NATO

Šoven, fašista, velikosrbin - nacista, sadista, egoista -- došla voda do grla Mile podigo si prag, dok ne spališ RS genocitet

:)

Šoven, fašista, velikosrbin - nacista, sadista, egoista -- došla voda do grla Mile podigo si prag, dok ne spališ RS genocitet ka S BIS-MILETOM U NATO bravo na komentaru

chim

Šoven, fašista, velikosrbin - nacista, sadista, egoista -- došla voda do grla Mile podigo si prag, dok ne spališ RS genocitet ka S BIS-MILETOM U NATO dobar, svala cast!

000

Hahaha, ovaj idiot chim, piše i sam sebi lajkuje i pohvaljuje sam sebe. Idiote, jesi li dobio platu od ovog portala. Skontali su i vrapci na grani, da radiš na ovom portalu. Ne znam samo šta radi RAK, kad vas ne kažnjavaju! Treba ih ukinuti, jer ništa ne rade!

Patrija

SDS i SDA, su nacionalističke ratne stranke kojima smeta Dodik! A, Dodik je sve, samo ne nacionalista! Patriota, ali ne nacionalista. A , svi, koji ga poznaju, to znaju! Zato, seljačino Staniću, i SDS, odjebaus!

/ Najnovije