Dodik pronašao novog krivca za ikonu koju je poklonio Lavrovu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tost

Na koje je političko Sarajevo mislio ? Ja na buvljaku kupio mobitel kad mi na vrata zakuca policija. Gospodine znate li da je ovaj mobitel ukraden??Imate li račun ? Molimo vas pođite sa nama u stanicu da to malo vidimo. Znate li da ste počinili krivično djelo kupujući ukradenu stvar ? jedva glavu izvukoh ? Nikad više ništa bez računa.

CC

Kad toliko mrzis politisko Sarajevo, podnesi ostavku na mjesto clana predsjednistva Milorade. Drzava BiH daje ti platu i sve ostalo, odreci se svega i budi pravi Srbin , a ne na baterije , povremeno da srbujes kad je ugrozeno ono sto si opljacko !

Milokrad

Tačna je ona "ničija nije do zore gorjela", e tako moj Milokrade dolazi i tvoje otpusno pismo sa scene, taj dan treba žestoko proslaviti cijela država...

RS

Muslimani patološki mrze sve Srbe, pa tako i gospodina Dodika, kao predstavnika Srba, tog njima tako omraženog naroda. Mislim, da priča o muslimanskoj "gradžanskoj" BiH, nema nkakve šanse. A, što se tiče plate koju gospodin Dodik dobija od države BiH, to nisu samo muslimanske pare. U institucije BiH, Srbi izdvajaju mnogo više, nego što dobijaju od te institucije. Tako da ne rise više.

RS

Muslimani patološki mrze sve Srbe, pa tako i gospodina Dodika, kao predstavnika Srba, tog njima tako omraženog naroda. Mislim, da priča o muslimanskoj "gradžanskoj" BiH, nema nkakve šanse. A, što se tiče plate koju gospodin Dodik dobija od države BiH, to nisu samo muslimanske pare. U institucije BiH, Srbi izdvajaju mnogo više, nego što dobijaju od te institucije. Tako da ne rise više.

BiH

...i još oko preseravanja za Sarajevo, građani Sarajeva su uvijek držali vrata svog grada otvorena za svakoga ako je spreman da voli ovaj grad, izvolite niko vam ne brani. Političko Sarajevo i te priče mačku o rep možete okačiti, građani ovog grada se nikad nisu tako ponašali uvijek smo živili za ljubav i prosperitet, a ove političke pridošlice nisu predstavnici istinskog Sarajeva...

Bošnjak

Muslimani patološki mrze sve Srbe, pa tako i gospodina Dodika, kao predstavnika Srba, tog njima tako omraženog naroda. Mislim, da priča o muslimanskoj "gradžanskoj" BiH, nema nkakve šanse. A, što se tiče plate koju gospodin Dodik dobija od države BiH, to nisu samo muslimanske pare. U institucije BiH, Srbi izdvajaju mnogo više, nego što dobijaju od te institucije. Tako da ne rise više. ka RS Nije tačno da Bošnjaci mrze Srbe. Nemoj ti da se kriješ iza RS ili Srba reci ko si a sigurno si neka pogan kao šef ti Dodik koji je plačkao i sad bi iza Srba da se sakriješ. Dugačak bi spisak bio Srba koji su časni i imaju svoje ime! Patološki slučaj ti je ovaj Dodik, pa pogledj mu samo čehru i ponašanje, jadan!

Fuke

Muslimani patološki mrze sve Srbe, pa tako i gospodina Dodika, kao predstavnika Srba, tog njima tako omraženog naroda. Mislim, da priča o muslimanskoj "gradžanskoj" BiH, nema nkakve šanse. A, što se tiče plate koju gospodin Dodik dobija od države BiH, to nisu samo muslimanske pare. U institucije BiH, Srbi izdvajaju mnogo više, nego što dobijaju od te institucije. Tako da ne rise više. ka RS Ne piše se papak " gradžanska". Opis meni se pa palamudi mržnju u kojoj živiš. Druže, ti si elementarnonepismen, a nešto bi. Takvi su nas i doveli ovdje gdje smo. Opušteni se za početak.

Gost

To samo srpkinja može roditi!

Sa

Sarjevo je grad 85% istocna Bosna, Sandzaklije islicno, tu od Sarajeva prijasnjeg imaju samo zgrade stare, a duha ili cega drugog s cim je Sarajevo bilo to, nema odavno, alu eto mozemo se lagati po portalima

domaci gost

Navika je cudo. Kralo se u ratu pa uslo u krv. Ima i ona narodna - oteto prokleto.

RS

@Fuke, Opis meni se..." Hahaha, da li si čuo za ironično navođenje tuđih izraza? Naravno da nisi, kad si "nepis men".

222

NEK GOSP. PRICA STA HOCE, A O BIH I SARAJEVU SE PJEVA OVIH DANA PO MUZICKIM TAKMICENJIMA U BEOGRADU, APLAZI SE BERU, HVALE SE I SARAJEVO I BIH. MRZITELJI GLAVNOG GRADA I DRZAVE BIH NEKA PUKNU OD MUKE.

Crveni Oktobar

U zatvoru će ti biti komotno. A da se izvinjavaš kasno je. Ovo će biti upisano u tvoj dosije isto kao Ronhil.

Guest

Guest @ Sa Svaka rijec je tacna,a bilo bi jos mnogo " kvaliteta" reci za ove sto su se okitili u SA.

Guest

Guest @RS Je li vi nekoga imitirate u pismenist ili ste vi takvi ne mogu da shvatim ili dja ili bu?

Guest

Guest @ Crveni oktobar Jos predratni prodavac paprika pelcovanja istih sa vodom da budu teze na vagi. Geni su cudo od rodjenja obiljezen.

/ Najnovije