Dodik prijeti Bećiroviću: "Ako misli da može zaštititi neka prošeta ovdje da vidi kako će proći"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jxjdj

Mogu ujedati koliko hoće i smijati nam se bošnjama kad kod nas uvjek ispliva jedan šćepo,gavrilo itd

ADHDPMK

Milušenko je podivljao, treba ga umiriti, gdje je Morfi??

Milojko

prijeti, dje mu je sada onaj zakon sto ga hoce progurati?

Svasta

Ovaj mali Putko iz Laktasa se oteo kontroli, krajnje je vrijeme da se pozabave malo sa njim, i tuzilastvo i SIPA i medjunarodna zajednica..covjek je izgubio razum i prijeti svima, od ambasada do zvanicnog clana predsjednistva...

Tuner

Imamo ustavni sud. A ti fasisto spremaj traktor.

Čuj to

A zakleli se na vjernost jedan drugom. Kud se Duduk promijenio, nije to više konj...sad je krmak.

Haha

***

Hahahaha

Slusaj Laktasenko, ako mislis da si neki Baja i da je RS drzava, odcjepi se vec jednom ili prestani bezveze da laprdas...dosadio si i Bogu i naraodu..

Enter del

DoDik je očigledno dobio od nekog naredbu da isprovocira sukobe na Balkanu pa da se svjetska pažnja iz Ukrajine prenese i skrene na naše terene. Na ovo bjesnilo ne treba odgovarati.

Nule

Ja bih vala sad u inat prosetao i to sa tastavom BiH

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

***

***

***

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

@bosanac

***

Nema

Ovaj mali Putko iz Laktasa se oteo kontroli, krajnje je vrijeme da se pozabave malo sa njim, i tuzilastvo i SIPA i medjunarodna zajednica..covjek je izgubio razum i prijeti svima, od ambasada do zvanicnog clana predsjednistva... ka Svasta On problema sa doktorskim diplome, respiratorima...

Vidi ti

***

Homer Livnjak

DoDik je očigledno dobio od nekog naredbu da isprovocira sukobe na Balkanu pa da se svjetska pažnja iz Ukrajine prenese i skrene na naše terene. Na ovo bjesnilo ne treba odgovarati. ka Enter del Bisnog bi trebalo cjepiti.

/ Najnovije