Dodik prihvatio opkladu: Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid

Radiosarajevo.ba
Dodik prihvatio opkladu: Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid
FOTO: Screenshot / Milorad Dodiki Igor Crnadak

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik poručio je ministru vanjskih poslova BiH Igoru Crnatku da malo bolje pogleda fotografije i video snimke sa prve redovne sjednice Predsjedništva na kojim bi onda zasigurno uoči zastavu bh. entiteta Republika Srpska.


“Pošto je zastava jasno vidljiva na mom lijevom reveru, što govore i fotografije, tražim od Crnadka da nagradu od 1.000 KM umjesto meni uplati u fond humanitarne akcije “S ljubavlju hrabrim srcima”. Nakon isplate, Crnadak je dužan da mi dostavi uplatnicu na uvid”, poručio je Dodik upitan da prokomentariše objavu ministra inostranih poslova BiH da će onome ko uoči zastavu Republike Srpske na fotografiji sa prve sjednice Predsedništva BiH dati nagradu u iznosu od 1.000 KM.

Dodao je da njemu njegov novac ne treba, ali da bi mu toplo preporučio da bude malo humaniji.

Odgovor ministra vanjskih poslova BiH Igora Crnadka nije trebalo dugo čekati. On se oglasio ponovo na svom facebook profilu istaknuvši “Hvala gospodinu Dodiku što je učestvovao u nagradnoj igri”.

“Nažalost, nije osvojio nagradu, jer se na reveru nosi značka, a ne zastava. Igra je ispunila očekivanja, a gospodin Dodik još uvijek ima šansu da ispuni svoje obećanje. Ako bude zastava Republike Srpske istaknuta na 2. sjednici Predsjedništva, objavljujem kraj igre i uplaćujem 1.000 KM gdje god on predloži”, naglasio je Crnadak.

 

Objava ministra vanjskih poslova BiH - undefined

FOTO: Facebook: Objava ministra vanjskih poslova BiH

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije