Dodik priča bajke i napada Bećirovića: "Stalno manipuliše i obmanjuje, BiH je sastavljena u Daytonu"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ss

Dodik je svjetski manipulator

Ivo

Ove glupe price Dodik priča svojim nepismenim pristalicama koje ne znaju sta je ustav,suverenitet,entitet... Da im rekne da su na mjesecu oni bi vjerovali 🤣😂

Juka

Lik je totalna budala

Da malo pojasnimo

Bosna i Hercegovina je postala neovisna 01.03.1992 godine i priznata od večinine država u svijetu. Primljena u Ujedinjene nacije 22.05. 1992 godine. Dejtonski mirovni sporazum kako samo ime kaze je samo mirovni sporazum koji je definisao teritorijalne entitetske jedinice zauzete ratom i etnickim cišćenjem kao dijelove priznate BIH. Koliko znam etiteti nisu niti će imati drzavnost a ni zastave ispred zgrade UNa.

***

Lijepe riječi su ukras!

Mile

Sve što je rekao, istina. Nek neko kaže šta nije.

333

I jedan i drugi neka nadju neku drugu publiku, negdje daleko od nas, kojoj ce izvoditi ove dosadne predstave.

***

***

Baki

Dodik očigledno ima psihičkih problema i samo u prazno laprda. Ne treba mu dati ni malo medijskog prostora.

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Ddd

DODICE, BUDI BAREM JEDNOM U ZIVOTU MIROTVORAC I SPUSTI LOPTU

/ Najnovije