Dodik poslao čestitku Đokoviću, pa ukinuo komentare, ali bilo je prekasno: 'Ciganija teška...'

7
Radiosarajevo.ba
Dodik poslao čestitku Đokoviću, pa ukinuo komentare, ali bilo je prekasno: 'Ciganija teška...'
Foto: Arhiv / Novak Đoković i Milorad Dodik

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpska, aktivan je na društvenim mrežama. Već duže vrijeme na društvenoj platformi X (nekadašnji Twitter), nakon svojih objava ne dozvoljava komentare korisnicima te mreže.

No, nakon čestitke Novaku Đokoviću, zbog osvajanja 40. Masters turnira u karijeri koj ise u nedjelju, 5. novembra dogodio u Parizu, Vožd od Laktaša je na trenutak zaboravio to učiniti.

"Sa zadovoljstvom i izuzetnim ponosom upućujem Novaku Đokoviću iskrene čestitke povodom osvajanja masters turnira u Parizu. Tokom cijelog turnira dominantnom i impresivnom igrom na terenu, kao i briljantnom strategijom, ostvarili ste ovaj fantastičan uspjeh i omogućili brojnim navijačima u Republici Srpskoj, ali i širom svijeta, istinske trenutke sreće i ponosa. Želim Vam i u budućnosti dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i još mnogo osvojenih titula na radost svih nas", poručio je Dodik na društvenoj mreži X, ubrzo ukinuvši mogućnost komentiranja, no bilo je prekasno.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Lideru SNSD-a brzo je stigao podsjetnik na nezapamćeni skandal u studiju Radija televizije Srbije, kada je porodicu Noleta Đoković, koja je bila organizator teniskog turnira u Banjoj Luci, nazivao svakakvim imenima.

Jedan od komentara je bio "Ciganija teška", gdje se aludira na jednu od Dodikovih konstatacija u studiju RTS-a za porodicu Đoković.

[twitter]https://twitter.com/KvrgavoDrvo/status/1721204605143359521[/twitter]

Nakon svega, Dodik, ili onaj ko vodi njegov korisnički račun na X-u, ukinuo je mogućnost komentiranja. No, već je bilo kasno...

Podsjetimo, čudesni Novak Đoković je u nedjelju osvojio titulu na Mastersu u Parizu, gdje je u finalu savladao Bugarina Grigora Dimitrova s 2:0 (6:4, 6:3).

Đoković je na novoj ATP listi od ponedjeljka, 6. novembra, biti prvi teniser svijeta s 9.945 bodova, a drugi je Carlos Alcaraz sa 1.500 bodova manje. Dimitrov je napredovao za tri pozicije i trenutno je 14. na listi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (7)

/ Povezano

/ Najnovije