Dodik ponovo širi laži: "Na Kazanima u Sarajevu su otkrili ploču, a sakrili žrtve"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Filip

Sa ovakvim Mile nema zivota, nego ZAVRSAVAJ ZAPOCETO!!!

Pu

Reče vepar dok se po Prijedoru crtajupresuđeni zlikovci.

Sasa

Pa citav Svet se smije ploci na kazanima, cuj gradjani, Zamjeniti tablu u Srebrenici i umjesto muslimani napisati gradjani srebrenice od nekih odmetnika... Istom mjerom vratiti, kad ne priznaju jedini pravi genocid na kazanima gdje je ubijeno 30 000 Srba, zena i djece.

Moj ti

>>Pa citav Svet se smije ploci na kazanima, cuj gradjani, Zamjeniti tablu u Srebrenici i umjesto muslimani napisati gradjani srebrenice od nekih odmetnika... Istom mjerom vratiti, kad ne priznaju jedini pravi genocid na kazanima gdje je ubijeno 30 000 Srba, zena i djece. ka Sasa<< 700 000 kume, šta 30 000.

Sasa

>>>>Pa citav Svet se smije ploci na kazanima, cuj gradjani, Zamjeniti tablu u Srebrenici i umjesto muslimani napisati gradjani srebrenice od nekih odmetnika... Istom mjerom vratiti, kad ne priznaju jedini pravi genocid na kazanima gdje je ubijeno 30 000 Srba, zena i djece. ka Sasa<< 700 000 kume, šta 30 000. ka Moj ti<< TO JE U JASENOVCU 700 000 SRBA, ZA TO STE VEC ZIGORISANI U UJEDINJENIM NACIJAMA ODAVNO

Izet

Na kazanima se desio GENOCID Armija BiH je pobila 30 000 srpske djece i zena, dokle god to ne priznamo, i dokle god nasi u Sarajevu nas brukaju ovakvim plocama, gdje kriju genocid na Kazanima, nema nam napredka...

Moj ti

Na kazanima se desio GENOCID Armija BiH je pobila 30 000 srpske djece i zena, dokle god to ne priznamo, i dokle god nasi u Sarajevu nas brukaju ovakvim plocama, gdje kriju genocid na Kazanima, nema nam napredka... ka Izet Ma joook 30000 na Kazanima, 700 000. A vi mi pokažite samo jedan, jedan spomenik ubijenim bošnjacima i Hrvatica u RS-u.

Moj ti

hrvatima*

NB

Onaj traži krst a možda nisu svi ni kršteni! Avaj lupeta kao i uvjek, gomile ga slijede. g.Didik pistavite na mjesto stradanja dvake žrtve pločicu i napišite rszlog stradanja i počinitelja. Učinite to predjedniče. Presjednik ste i Bošnjacima - potovu onim iz zlontiteta!

Porfiricus Geneticus

Član predsjedništva iz reda srpskog naroda, Genocidaš, negator zločina, širi mržnju i laži, vrijeđa građane Sarajeva a dolazi po platu u Sarajevo. Mrš đubre, treba ti zabraniti da uopšte dolazio ovamo i istjerati te iz Predsjedništva BiH. Fašističko Genocidaško Smeće.

JA1

>>Pa citav Svet se smije ploci na kazanima, cuj gradjani, Zamjeniti tablu u Srebrenici i umjesto muslimani napisati gradjani srebrenice od nekih odmetnika... Istom mjerom vratiti, kad ne priznaju jedini pravi genocid na kazanima gdje je ubijeno 30 000 Srba, zena i djece. ka Sasa<<DODAJ SASA JOS MALO, MALO JE TRIDESET HILJADA. SLIJEDECI PUT KAD KOMENTARISES IZACI CE TO NA DVJESTO HILJADA

Čovjek

Na kazanima se desio GENOCID Armija BiH je pobila 30 000 srpske djece i zena, dokle god to ne priznamo, i dokle god nasi u Sarajevu nas brukaju ovakvim plocama, gdje kriju genocid na Kazanima, nema nam napredka... ka Izet Vi gospodine niste normalni.

Plocu ubijenim Srbima u Sarajevu

Treba da dignu Srbi jer su ih oni ubli oko 1000, granatama.

Bosanci, rat ce poceti prije nego sto mislite! Samo da znate!!

.

Bosanci, rat ce poceti prije nego sto mislite! Samo da znate!!

.

Bosanci, rat ce poceti prije nego sto mislite! Samo da znate!!

.

Milos

Zovi mladja sestrice, zovi SRBIJA SAMO CEKA!!!

Avim muslimanima zelim da ih

Nekeofil sprema za za dJenazu

/ Najnovije