Dodik ponovo prijeti: "RS i Srbija će biti država, neka nas Bošnjaci i Hrvati ostave na miru"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boske Del

***

NB

***

Jadna budala

Koliko radi bijede iz rs a u Feferaciji. A bas su bijeda jer ne smiju da zucnu..međutim, mi smijemo ***

Trebinjac

Dok je Vučić precednik biće precednik Srbije ujedinjene sa Srpskom

***

***

BiH

Lijepo je sanjati, al kad se probudis onda se razocaras, manje sanjaj dodo.

BiH građanska država

BiH građanska država

Dalabu

SRAM TE BILO DODICE, UMJESTO DA CESTITAS BAJRAM KAO STO SU SVI URADILI, I KAO STO MUSLIMANI CESTITAJU PRAZNIKE VAMA I HRVATIMA TI PRIJETIS I STRASIS NAROD. SRAMI SE. CUDNO JE DA TE VUCIC STO PUTA PAMETNIJI OD TEBE, JOS TRPI.

700.000 žrtava?

nešto mi to malo, a zar nije 1.700.000 žrtava?!?

Milojko

spreman za razdruzenje,cekaju ga kuce, stanovi,bizmis u Begishu.

N

Svetosavski zrbi su rak rana balkana. Zlo koje bi samo da ubija, kolje, otima. Treba se rijesiti kancera za sva vremena

Manipulator

Kako se kaze u narodu Moze pricati borbene ali niti jedan milimetar Bosne i Hercegovine niti ce otcijepiti niti odnijeti sa sobom bilo gdje! Ako mu se ne svidja nek seli i ide gdje hoce! A ovaj glupi narod ovdje bi trebao konacno da ne nasjeda na seljacke price i da pocne konacno da se ponosi svojim identitetom bosanca i hercegovca!!!

Jel sad ok?

SRAM TE BILO DODICE, UMJESTO DA CESTITAS BAJRAM KAO STO SU SVI URADILI, I KAO STO MUSLIMANI CESTITAJU PRAZNIKE VAMA I HRVATIMA TI PRIJETIS I STRASIS NAROD. SRAMI SE. CUDNO JE DA TE VUCIC STO PUTA PAMETNIJI OD TEBE, JOS TRPI. ka Dalabu Evo ja cu ti cestitati umjesto njega: svim srbima islamske vjeroispovjesti, sretan bajram!

Gh

Nikada u istoriji ratovanja i nigdje i nikada u buducnosti nece ubijanje iskljucivo muskaraca biti tretirano kao genocid. Samo se uporno u srebrenici pokusava napraviti izuzetak, da bi zapad tj. pravi genocidasi proglasili srbe genocidasima tj. jedini narod ovde koji je dozivio pravi genocid u jasenovcu i to od svojih komsija hrvata i bosnjaka. E to se zove revizija istorije, kada ti dokazani nacisti i genocidasi kazu da si ti nacista i genocidas.

/ Najnovije