Dodik ponovo priča da su ga Britanci htjeli oteti, kaže da ima izvore iz šest država

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Ja mislim da laze. Oni da hoce da te neutralisu ti bi vec davno gledao sa neba jer isti ti ne odgovaraju za ubistva drugih ljudi i unistenja drzava, za njih ne postoji sud koji ce utvrditi jesu li krivi ili ne. Nesto kao 007 samo na svjetskom nivou, ima dozvolu za ubijanje i nikada nece biti procesuirani, zvuci suludo ali je realno tako. Kada je vidjen neki amerikanac u hagu, ipak je njihov ratni zlocin oznacen kao kolateralna steta u demokratskom unistenju tudjih drzava.

Dandy

Dodik je na nekim drogama, ko zna kakvim. On u stvari projicira ruski recept, kojim su htjeli oteti i ubiti Zlenskog, na Zapad i Britance. To je poenta!

Hahahah

KONJINA, kakvu majka rijetko radja!

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras!

Porfiricus Geneticus

Grok mala, grok...

Rato

Možda su ga i vanzemaljci već otimali da im nešto otpjeva a da on to i ne zna. Izbrisali mu dio memorije ali izgleda da su mu ugradili i neki virus .

Senad

Čuvaj se pred zimu,kad je kolinje.Da te ne bace u pajc.Bilo bi i finih čvaraka...

TNT

Dodik ponovo priča da su ga Britanci htjeli oteti, kaže da ima izvore iz šest država ... hajd da ti i povjerujemo, ok. i sta to onda Britanci s tobom pobogu si covjece radili, kod s tobom, za Britanskog premijera ... Jedino da te kao takvog negdje javno izloze, kao nekog zivog exsponata zivotinje koje niko ne zna kako se ona zove.

Harki

Moga su ga htjeli oteti Klingonci da ga izucavaju kako neko može da toliko mrzi druge nacionalnosti

Liljan vlahuu poturceni smrdis n turke i loj

***

Liljan vlahuu poturceni smrdis n turke i loj

Moguce je britanci su poznati kriminalci siledzije

Pajooo

Senad; Stručnjak za čvarke i krmetinu

Pajooo

Senad; Stručnjak za čvarke i krmetinu

@Ljiljan

Više poznat ko slinan il skraćeno slina

/ Najnovije