Milorad Dodik pokrenuo inicijativu o neprihvatanju Inzkove odluke

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hahaha ja budale majko mila! Ovaj nece stati dok ne ugleda lampe vise svoje glave u operacionoj sali na VMA!

.

Narodni poslanici napustili njive,oranice i traktore, nabacili kravate i lete u tzv.skupstinu pc da se suprostave Evropi i Americi! Nece se kutarisati dok ih ne poravnaju!

.

Pozovi i HDZ i Covica da se pridruze inicijativi da se i njih kutarisemo!

.

bolji

je dodo za bih od baketa. Vise je ucinio za BIH od cijele poslijeratne SDA

Pavle

Sad će da te Germani tucaju,Incko ti skiuo gaće a Šmit će da te kara...

Ralle

Ne zivim u Republici Srpskoj..a rado bih potpisao , ako mogu..

Xxzxx

Ako su svi srpski politicari na nogama zbog zabrane poricanja. Ispade istina da je skoro cijeli srpski narod na neki nacin ucestvovao u genocidu i zlocinima.oni brane svoje zlo koje su napravili,bolesno.

071

Zajedničko svim političarima u BiH, njihovim dejtonskim podguznim muhama i jadnim nedoraslim budalama koje ih podržavaju je histerija koju izazove zahtjev da se poštuje bilo koji osnovni civilizacijski standard. Padaju u trans kada se zabrani negiranje genocida, kada se traži da se istraže ubistva i kazne počinioci, kada se traži da se kriminal i korupcija kažnjavaju, kada se traži da se nabave vakcine i da se prestane sistematično ubijati pacijente na neispravnim respiratorima, kada se traže prave diplome, kada se postavi upit o porijeklu imovine. Ukratko, imamo posla sa divljacima koje bi trebalo staviti negdje u doživotni karantin. Koji će nam k?

011

Evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati.

gost urednik

Inzko je dao šansu narodima u BiH da se oslobode ratnih zločinaca… medjutim Dodik vuče cijeli narod i nameće mu hipoteku genocidnog. Izgleda da je Bakir shvatio poruku ( radi se o zločincima svih naroda), lija Čović mudro šuti

Elenorin

Evo kao Srbin priznajem da je bio genocid u Srebrenici. Napravio vam ga je Alija. Za sve sto vas je zadesilo od kada je organizovao neustavni referndu za odcjepljenje BiH od Jugoslavije pa do danas, on vam je kriv, a ne Srbi ili Hrvati. ka 011 Recimo da je ta spekulacija da je indirektno zapoceo rat vjerodostojna, opet su krivci direktni pocinioci. Nema opravdanja za nasilje i ubistvo bilo kojeg nenaoruzanog civila. Nijemci su pokazali da je djelotvorno razgovarati o zlocinima koji sh njihovi roditelji ili preci pocinili, pa ne vidim zasto je tesko govoriti i o ubijanju gradjana Srebrenice, a i drugih civila kao zlocinu svojih predaka? Osobno ne vidim sto je to priznanje o tome tako tesko?

Rastura Dodo RS

Sto vas vise potpise, samo tim cinom potvrdjujete kolektivno ucesce u genocidu skidajuci odgovornost s pojedinaca.

Dudek Krivousti Njofra

Da se ne ZABORAVI...Veliko evropsko ime ŽAK ŠIRAK PREDSJEDNIK FRANCUSKE sredinom 1995 reče SRBI SU NAROD BEZ REDA ZAKONA I VJERE što će reći NAROD svetosavskih paganskih Isilovaca terorista idiota i UBICA opasan po okolinu i remetilacki faktor Evrope za završni genocid nad Bosnom GENOCID U SREBRENICI potrebno je angažovati najmanje 35 hiljada Srba

Guest

Srpsko nacionalisticko i smrdljivo govno nesto pokrenulo. Najeo se on posteno govana.

Guest

I sa maskom i bez, izgledas Dodiku ko majmun. Odvratan si, koliko si tezak.

???!!!

Šta ćete sa milion Srba koji potpišu peticiju! Laž koju proturate iz petnih žila , neće proći! Ako se nalaze bombardiranju NATA, onda ste budale! Ta vremena samovolje njihove su prošla! Stanje u svijetu i svjet. silama se znatno promijenilo!

???!!!!

Nadate

/ Najnovije