Dodik opet po svom: Sutra stupa na snagu zakon o nepokretnoj imovini

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kifla

Ja i

Genocidasi

A jezik duduk prvo nabavio traktore za svoju rulju divlju .

Habuhabuhabu

To nije zakon. Zar im pravnici i advokati nemaju prave diplome da čovjeku objasne šta je zakon? Ne može zakon biti protuustavan.

Hahahaha, smije se mocnicima u brk

Kako bi narod rekao: "Ja vola, nije nego bivola, braćo mila!"

A ha

Ko ce to srbe sprijeciti da se ogluse od smitove odluke? Mozda oruzane snage bih koje su svakako podijeljene? Da vas cujem bosnje?

Koel

Ti ces biti eleminisan na bilo koji nacin uskoro blizi ti se kraj

Mrki medvjed

Tesko ranjeno govedo je najopasnije govedo! Svi bi trebali biti u pripravnosti!

Strasno kakvi sve bolesnici hodaju unaokolo i nisu zbrinuti u adekvatnim ustanovama

Em je pobjegao sa pregleda, em ne koristi terapiju#

Bosanac

Ko ce to srbe sprijeciti da se ogluse od smitove odluke? Mozda oruzane snage bih koje su svakako podijeljene? Da vas cujem bosnje? ka A ha srbendo smrdljiva lajava treba vas u Smrdiju protjerat smrdite zivotinje pogane lajave bjezat cete vi traktorima kad VAKAT dodze

/ Najnovije