Dodik opet koči pomoć helikoptera: Komšić i Džaferović dali saglasnost, on se čeka

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Na bolovanju

Pa kako se donose odluke kada je jedan od članova predsjedništva bolestan ?

HNS

To su naši partneri na nivou BIH. Prvi u hrvata ispario

Didi

A da je lijepo Fortova vlada kupila helikopter mogo je se koristit i za tu namjenu..pa nek sad deefovci pametuju

Roler Ruler

Da treba da preveze Cecu, odmah bi odobrio. Ovako nema Cece, nema helikoptera, pa nek' izgori Čovićeva izborna jedinica.

Habuhabuhabu

Izgori od Ljubinja do Trebinja. Taman za aerodroma.

Gost

Pa nije on valjda neko ko treba da se brine o ljudima i teritoriji kojom upravlja...kao neki predsjednik ili nesto tako... Kakav moras biti covjek kad mirno spavas znajuci da si donio odluku koja ljudima moze uzeti sve sto imaju?

071

S obzirom da bojkotuje institucije BiH ne treba uvažiti njegov stav. I treba mu ukinuti platu. A onda tražiti odštetu od lično Dodika, ne od institucije Predsjedništva, za svu štetu nastalu zbog nekorištenja helikoptera.

Maglen

Bosnje, niko vam nije nizasta kriv sto vas snadje u zadnjih 30g osim Izetbegovica. Proce jos par vjekova dok vi to skontate. Doveli su zemlju do raspada.

Guest

Da bog da Dodik i svi njegovi gorili u svojim kucama a niko him nepomogao. Genocidas cetnicki, majku mu j...m. Da je sta vlasko gorilo, dao bi saglasnost. Fuj i gad od covjeka.

Gost

Ma koja je ovo laz? Predsjednistvo nije ni dobilo zahtjev na razmatranje.

Gost

Bosnje, niko vam nije nizasta kriv sto vas snadje u zadnjih 30g osim Izetbegovica. Proce jos par vjekova dok vi to skontate. Doveli su zemlju do raspada. ka Maglen Glupane pozar je kod hrvata, katolika, na kraju krajeva ljudi! Zar je tebi normalno to da mozes pomoci ljudima da im ne izgori sve, a neces.

Rus-mir

Dodik ima svoje helikoptereza gašenje. Da ste tražili pomoć od Dodika i dobili bi je. Mogli ste je tražiti i od Hrvatske. Da ste je tražili i dobili bi je. Neugodno vam nakon svih lajanja? Drugi put ćete pametnije, kako kaže ona pjesma.

Rus-mir

PS: Jedan helikopter ko nijedan. Ovi bi državu ali da netko drugi brine o njoj.

Rus-mir

Hrvatski kanader, s 9 članova posade, upravo se vratio iz Grčke gdje je pomagao gasiti požare.

Rus-mir

I vučić ima avijaciju za gašenje požara. Da je ovaj lezilebović zatražio njegovu pomoć siguran sam da bi je u roku odmah i dobio. U kome je problem? U kome? U kome?...Ma hajte, molim vas.

/ Najnovije