Dodik odlikovao četničkog vojvodu Boru Čorbu

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Lijepe riječi su ukras!

PRIZREN KOSOVO

**

Lepi struja

Struja 10% +10% mrezarina me vise brine= poskupljenje svega ostalog

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

IKS

Lijepe riječi su ukras!

Inza

Logično, to je njegov level. Neće valjda odlikovati Brucea Springsteena ili Burhana Šabana, to je za njega nedostižno.

Ti plus on

Izadje Smrdljiva čorba. Te njega a on tebe

Gost_Radio_Sarajeva

Bora je napisao sjajne pjesme: recimo 'Pogledaj dom svoj, anđele', 'Kako je lepo biti glup', 'Neću da budem član mafije', ne znajući da fantastično opisuje društvo kakvo će biti za nekih dvadesetak godina od kada je napisao te stvari. A vjerojatno i ne znajući da će se pridružiti istoj mafiji. Kao što je jednom napisao 'Ostaću slobodan', pa se oženio mjesec dana poslije toga.

rene

odlikovat cemo ih mi obojicu u maju 2032. na traktorima ce biti

Miki

Hahaha kakav naslov ! Nije bolest sve što boli !

Ceca1

Bora Čorba je prije Miloševića radio na rušenju sistema i SFRJ. U JNA početkom osamdesetih godina su u kasarnama zabranili slušanje njegove muzike. Ipak uvijek ima budala koji mu se dive pa i onih koji su zbog sličnih izgubili i svoje najmilije. I na ovom radiju su se često vratile njegove pjesme.

Ejj

Imal đe luka kupit? Za Čorbe

Tale...

***se na njih sve i njihovo ordenje...

HashimQ

Mile mejt voli rock, grok grok, a nema para ni za kifle, taqif sha nonen Mile grok grok.

Iva

Dodik koji je na čelu sreza u BIH ponižava sve ove budale koje prima beznačajno odlikovanje

MUJO

***

Tatar

Ma kakav vojvoda i ****a pasija najobičnija slina.

/ Najnovije