Dodik odgovorio Milanoviću: "Nema opasnosti od rata, ali leba imamo da jedemo"

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Thor

Sto vise pisete o ovoj budaletini? Podjoh citati pa pomislih, ja mene budale sto cu citati lupetanja kojekakvih glupana. Nije on jedini, ima ih podosta. Ne pise se da ce ulje biti 5 - 6 KM, brasno 3,5, meso - u beskraj, vjerovatno i mlijeko, niko ne pise da nas vlast polako truje i ne oglasava se, (bio jedan koristio Ciklon B, ide brze) i sl., nego se pise o Dodiku.

Guest

Guest Nece ti na um pasti da jedes ako zapuca. Jedino ako si vani to je sasvim ok nemoj ni citati ni komentarisati,jer stvarnu istinu ne znas.

Aaa

DVOJICI RAZBIJACA BIH NIJE TESKO NACI ZAJEDNICKI JEZIK. ONI GOVORE O POMIRENJU SRBA I HRVATA, A DODIK JE OCIATIO CITAVU KRAJINU OD HRVATA I BOANJAKA.I TO MILANOVIC ZNA, VIDI, COVIC MU N E C E SAOPSTAVATI, ALI BI MOGAI DA SASLUSA KOMARICU PA DA MU ON KAZE GDJE SU HRVATI. NIKADA MU NE BI PALO NA PAMET DA HVALI DODIKA.

..i dodao,a ako nema 'leba,ima odojak sa raznja..

.

Radnik

Buđav lebac,pasteta,pa i jaja su postala nedostupna,8km skoljka. Sve u ime kase a narod ko j..., nek pocrka,sta smo dozvolili 3 debila prave budalama 3 muliona stanovnika.

Ma nemoj

>>Buđav lebac,pasteta,pa i jaja su postala nedostupna,8km skoljka. Sve u ime kase a narod ko j..., nek pocrka,sta smo dozvolili 3 debila prave budalama 3 muliona stanovnika. ka Radnik<< Bas me zanima ko to jede budjav lebac? Ti? Imas za interneta i vremena da palamudis po portalu. Ako nemas da jedes, idi radi. Znas da je trenutno velika nestasica radne.snage.

Uvalimujezik

.

Birac

Kako ko ima da jede.

/ Najnovije