Dodik odgovorio Izetbegoviću: To je strašna uvreda za RS

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ko ovu budalu više trpi?

Pa i istinu ako kažeš vrijeđaš kretena i njegove istomišljenike. Kako svijet ovo trpi?

.

Ova karika koja nedostaje je strasna uvreda za covjecanstvo.

NN

rs je genocidna tvorevina nastala u Dejtonu kao dio unutrašnjeg uređenja države BiH i ništa drugo osim imena na papiru !

Cuj to

Cuj uvreda reci ono sto svaka budala vidi. Naravno da je aparthejd. Tamo su Srbi iznad sviju. Bosnjaci nemaj pravo ni na svoj jezik, a kamo li na sta drugo.

Nbs

Cuj uvreda reci ono sto svaka budala vidi. Naravno da je aparthejd. Tamo su Srbi iznad sviju. Bosnjaci nemaj pravo ni na svoj jezik, a kamo li na sta drugo. ka Cuj to de ne seri koji jezik majketi do 92ge nije postojao

111

KO JE RASTJERAO HRVATSKI NAROD IZ REP. SRPSKE, DALI SI TO REKAO MILANOVICU.

Raspakujte Dayton!

.

@Nbs

<<de ne seri koji jezik majketi do 92ge nije postojao ka Nbs<< Nije 1992, ali prije toga jeste. Pogledaj djacku knjizicu Ive Andrica izlozenu u muzeju Prve gimnazije koju je Andric pohadjao. Vidjeces da pise BOSANSKI JEZIK!!!

D aut

Cuj uvreda reci ono sto svaka budala vidi. Naravno da je aparthejd. Tamo su Srbi iznad sviju. Bosnjaci nemaj pravo ni na svoj jezik, a kamo li na sta drugo. ka Cuj to Mnogo je gore Srbima u federaciji. Samo jedan mali primer. Deca u školi ne smeju pisati ćirilicom, niti smeju javno reći da su Srbi. Vi ste podmukao narod.

/ Najnovije