Dodik odgovorio Bošnjacima koji poručuju "da se iselimo u Srbiju"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ne mozes kao clan predsjwdnictva se obratiti nego u svoje licno ime e to znaci kao da se obrati bozo iz zvornika moras znati da se kao clan predajednisrva bozes obratiti samo sa usaglasenim stavom prwdsjwdnistva hoces li ikad ista nauciti ljudiii moji nepismwna krkana

Ako

ti Bosna nije domovina niko tine brani da selis

Ako

ti Bosna nije domovina niko tine brani da selis

Hoho

Pa ovaj je sa svojom politikom i prostackim ponašanjem sazreo da zvrji na smecu istirije

N

Logicno da ce ti reci i takvim kao ti kad zivis u bosni a mrzis je. Idi u srbiju i rahat i mi i vi.

Damianusdarcus

Tvoje čukun čukun unuče će nositi breme genocidaša jer umjesto da to sperete sa sebe vi još dajete ordenje stoci, a baracno da se genocidna izdrkotina mora i hoće ukinuti!

AU

Pred prosli popis stanovnistva dodo je nadigao i kuntu i pantu da se odrzi, racunajuci da ih ima 1.5 miliona u bih, kada je vidio rezultat i da su bosnjjacii preko 50%, mrak mu je pao na oci, samo ti dodo blokiraj drzavu, slijedece izbore nece vas biti ni 20% u bih, a onda objasni svom toru, gdje nestadose srbii iz bih, mi mozemo ovako jos100 godina, mi nemamo rezervnu domoviinu, sta god ti mislio, neko te debelo folira, a ti naivan pa vjerujes

Role

Ne svi, samo ti i takvi chetnici.

.

Dodo, pusil' se tebi kad se kupas?

.

Oink oink oink oink oink oink oink oink oink oink oino oink

Reis

Ceric kaze da Bosnjaci nisu Bosnjaci nego Turci, pa bujrum Bosnjaci selite se u Tursku

Ajatolah

Bivsi Srbi, morate da konacno shvatite da su vasih samo 23% BiH. Tako vam je Alija presudio u Dejtonu. A to sto vas Seka drzi na drogma pa vjerujete da je cijela BiH vasa, e to je samo vas problem.

Pa

Akonse vama Isto ne svidja pola BiH onda ih pustite na miru, sta bi ne kontam??

Muslin

Pa ovaj je sa svojom politikom i prostackim ponašanjem sazreo da zvrji na smecu istirije ka Hoho

Stvarnost

Dodiku je svaka na mjestu! Ono što on govori, podržavaju svi Srbi! A, to nije malo! I to je istina. Muslimanski političari moraju da prihvate da je Republika Srpska opredjeljenje srpkog naroda, jer da nje nema, muslimani bi Srbe protjerali, kao i u Sarajevu što su uradili!

Dr

Imaju i bosnje rezervnu domovinu, to je turska cijim su dolaskom ovde i nastali, pa bi bilo ok da ih sa sobom i odnesu kod njihovog sultana erdogana. Bjezali su tamo i za vrijeme a-ugarske, tako da im ne bi bilo prvi put.

/ Najnovije