Dodik odgovorio Bećiroviću: Poziv na sankcije je krik nemoći

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

***

***

Miki

Tzv Bosnje ce se sutra kao i zadnjih 30g opet probuditi u Zivkovicevom mladomuslimanskom rezervatu tj 23% BiH. Vjecna Republika Srpska ce biti i dalje 49% BiH kao i svih ovih godina. Dzaba vam Hag, tzv genocid moji rektalni alpinisti!

Jeste...

...nemoc, ali samo zato sto se nisu postigli uslovi za neka hapsenja. Na zalost, to je nasa stvarnost, a znamo i ko su odgovorni za takvo stanje. Jos malo, ide nekako...

***

***

***

***

***

***

BiH

Ako je iko podanik to si ti, ne izlazis iz ****ce vucicu i putinu

NM

Dodo je spiner. Niko tako dobro ne laze ko srbi.

Kako bi to bio lijep dan

***

***

***

Znate li…

… da narod Bosne (Bošnjani, Bošnjaci, Bosanci ovisno o izgovoru) je staroevropski narod na ovom prostoru, nastanjen prije Slavena, islama, kršćanstva i stare Grčke? Neprimjereno je dijeliti ih kroz religiju i nacije susjeda sa kojima nemaju nacionalnu poveznicu.

E jesi ti moćan

Stoko genocidna

Habuhabuhabu

Kad ovca brabonja, nikako da stane.

Bosanski smrdin

Neurozan!

Hava

Ma mars vise stoko seljacka. Idiote, papcino.

Vječna? Jesi siguran?

Tzv Bosnje ce se sutra kao i zadnjih 30g opet probuditi u Zivkovicevom mladomuslimanskom rezervatu tj 23% BiH. Vjecna Republika Srpska ce biti i dalje 49% BiH kao i svih ovih godina. Dzaba vam Hag, tzv genocid moji rektalni alpinisti! ka Miki Nista na ovom svijetu nije vječno a pogotovo ne produkt nedjela. Trag nedjela, doduše, će vječno ostati na dušama zločinaca i onih koji su im pomagali i u zlu ih podržavali. Dugo, dugo nakon što je više ne bude, trpjet će se kazna za stvaranje fantom države na patnjama, suzama i krvi nedužnih. Ne posumnjaj ni za tre da će ovako biti, ako Bog da. Bože pravde!

/ Najnovije