Dodik o susretu sa Power, stigao napasti i Komšića: "On je samo šutio..."

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kukac

Cuj Dodika prevrtljivog kukavickog kera.. Jel ti rekla da podrzava tebe, Goricu i RS a da mrzi Bakira i tviter ? Koje si ti džubre lažljivo u pm,,, Kad te prepadnu veci podviješ rep ko kuja ..

Guest

Guest Hello Dodik razmisli kad pricas. Ni Vucic ni Milanovic ni Orban ni Jansa ti nisu dali entitet rs nego USA. I ti bi da se svi nabrojani mogu mijesati samo ne amerikanci. Izgleda da slabo razmisljas.

hh

De ti nama Mile reci , kako si klepio ikonu ?

Šta je Mile

Dobri SRKI :D :D :D Dobro jutro @RSrpska , nakon "krsta Nemanjica" i "slave Obilica", mi ljubimo Erdogana sivog tica!!!

Koel

Ti si majmune zavrsio svoje ako ne budes se unormalio bit ces odatranjen kao karcinom

Šta je Mile

Tačno si moj DodiGu za muštuluka https://www.klix.ba/vijesti/bih/tuzilastvo-bih-od-ukrajine-zatrazilo-dokumentaciju-za-aferu-ikona/220121085 Eno kažu da le Mile lep k`o ikona

Hos

reci da Power nezna da je entitet pc nastao na genocidu!! Svi dolaze da ti kazu da ste genocidni i da ce vas ukinuti!

Oborise ovog

medjeda!! Haha trehno je ko hrast moga dede kad ga je onomad oborio amidza! Pa sad skici!

Šta je Mile

Ojjjjjjjjj DodiGu... Ovi izgleda trpaju i ne vade :D :D :D https://www.klix.ba/vijesti/bih/sporna-kupovina-vile-u-beogradu-predmet-koji-je-dodiku-za-petama-i-od-kojeg-najvise-strahuje/220121086

Ja

Kazu atentat na vucica ide sa jahorine hajde xa vidimo dokle ce da dođe

/ Najnovije