Dodik o propalim pregovorima u Sarajevu: Eto gdje leži problem BiH...

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Aida Bukva

I Dodo pobjedi na kraju.

Sace

Milojko da ga Gorici objasni.

Ne postoje ovdje

nikakvi "konstitutivni " narodi

Mashalah,

krmka!

Dodik je car!

U pravu je. Tek sad se vidi kome treba uvesti sankcije.

Nikada

Necu cete i uje optuzivati,protiv njih sam se borio a Aljo nam zabi noz u ledja i podijeli BOSNU,da nije prokletnik potpisao k#### bi ovi djikani mogli roksati po Bosni ali im prokletnik dade pola Bosne samo da obezbijedi svojoj dinastiji privatni pasaluk pa mu jos i muzej napravismo,slijepci progledajte,Alija nas je unistio i povratka nema.

Guest

Hello bosanski pravoslavac nije hrvatski nego bosanski katolik UZP-vac lopov ortodoksni kamenjarski krivousti tako ga titulisi ispravno. Pitaj svoje savjetnike realne da ti sapnu da mu je titula tacna.

Igra

U tom grmu leži zec a iz grma iskoći ščetnik.

Mile je čkapi

Dobro to, a šta je sa četnitetskom vojskom? Šta je sa VSTVom? Agencijom za lijekove? Jbga ti, đe je zapelo? Fali malo damu buhaha.. SLAVA UKRAJINI! SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU

Www

SVIJET ZNA : U T E B I....

Alija

Kakav crni dogovor ocekivati od stranaka krivaca za rat, da su htjeli oni bi se 91ve dogovorili. Opet vi glasajte za sda hdz sirotinjo gura vas u ponor ali ko ga j. Oni su vas doveli sa sela i dali vam gospodske poslove, zato je paprika 9 maraka kila. Bitno je da je on vozoc u kantoonu a drugo ga ne dotice.

/ Najnovije