Dodik o promjeni Dejtona: Neće, nemoguće. To bi bilo pogrešno

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gadi mi se

Osoba sa ovako poganim jezikom

Koel

Kakva je ovo seljacina i podmukli fasista koji bi ti skunuo glavu da ne bi ni trepnuo i zatrao sve bosnjacko gore od karadjoca da moze samo muka munuivaaa kd pogleda na grad

AB

Ne znam ja tko je prizivao Amerikance urlajuci mjesecima " Trampe srbine " . Dodik je najobicniji lazov, lopov, varalica i kriminalac. Prica o pretvorbi kao da je netko drugi bio na vlasti u rs , a ne on koji je i pokrao sa svojim jaranima iz rs-a i srbije !

robot

Koje smece od covjeka! To samo srpkinja moze roditi!!

UCeKa

qij ju të gjithë të vdekur dhe të gjallë mbrapa pesë gjunjë!

JA1

Na ovu vrstu krkana je besmisleno trositi rijeci. Njega samo po dzepu treba opalit i on ce bit manji od makovog zrna. Ovaj je za novac i polozaj spreman sve da dadne. Zato samo da imamo sudske organe kao sto na zalost nemamo.

#@

Gospidin Dodik je legitimni oredstavnik Srba. Vrijeđajući i mrzeći njega, vrijeđate i mrzite i Srbe. A kažete da želite BiH. Vi bi BiH, izgleda, ali bez Srba i Hrvata. To neće ići , nikako, jer se ne pitate samo vi.

Si

Gospidin Dodik je legitimni oredstavnik Srba. Vrijeđajući i mrzeći njega, vrijeđate i mrzite i Srbe. A kažete da želite BiH. Vi bi BiH, izgleda, ali bez Srba i Hrvata. To neće ići , nikako, jer se ne pitate samo vi. ka #@ Vi koji ste se poistovjetili sa jednim Covjekom mislite da je politicki izabrani predstavnik jednak cijelom jednom narodu,jadni ste toliko koliko je jadana ta politika koju on vodi. Tek kad se odreknete pojedinaca,ogradite se i kaznite zlocince, izgradicete zdravo drustvo.

JA1

Gospidin Dodik je legitimni oredstavnik Srba. Vrijeđajući i mrzeći njega, vrijeđate i mrzite i Srbe. A kažete da želite BiH. Vi bi BiH, izgleda, ali bez Srba i Hrvata. To neće ići , nikako, jer se ne pitate samo vi. ka #@ Ko god se poistovijetio sa njegovom politikom, da vrijedjamo ga i mrzimo pa ako tako misle svi srbi njima na cast, onda mrzimo i sve srbe. Poistovjecivati njega sa svim srbima je nemoguce isto kao i Izetbegovica sa svim muslimanima. To sto ti pripadas toru i nemas svoje ja je tvoj problem a ne nas

JA1

Ne mozes iskazivati toliku mrznju i onda ocekivati da te jos neko i voli. Gdje to ima

Fuj

Gospidin Dodik jedino griješi što se odaziva na pozive federalnih sarajev. medija, da im bude gost. Svaki put ga pozivaju da bi vrijeđali i ponižavali i njega i srpski narod. Jako nekulturni i neotesani novinari, ako se tako mogu i nazvati, koji ne pištuju funkciju gospodina Dodika, a o persiranju da ne govorim. Jednom riječju, nekultura.

Fuj

Gospidin Dodik jedino griješi što se odaziva na pozive federalnih sarajev. medija, da im bude gost. Svaki put ga pozivaju da bi vrijeđali i ponižavali i njega i srpski narod. Jako nekulturni i neotesani novinari, ako se tako mogu i nazvati, koji ne pištuju funkciju gospodina Dodika, a o persiranju da ne govorim. Jednom riječju, nekultura.

/ Najnovije