Dodik o kampovima: Ovo je satanizacija RS. Za sve je kriv Helez i Američka ambasada

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nnnn

Cinjenica je da on nije samoproglašeni vožd kako vi pišete nego ga je birao narod. Kada to shvatimo lakše ce biti svima.

Politicko teheransko

Sarajevo samo misli kako da Milojku napakosti. Eh, kad bi Bake za to imao vremena, od brojanja para za zaboravljanje tuzbe.

Kiki

Postojali su ili još postoje ti kampovi nebi ti ovoliko pjenio da te nisu provalili. Helez ima i slike venger grupe rs je teroristička baza.

Srpski teroristi sa Kosova i Bih

Milan Radoičić, Blagoje Spasojević, Vladimir Tolić, Dušan Maksimović, Vladimir Radivojević, Uglješa Jaredić, Milorad Jevtić, Vlastimir Andrić, Aleksandar Milosavljević, Lazar Smigić, Veljko Đorđević, Vladimir Vučetić, Stefan Jovanović, Milovan Krstović, Uroš Milić, Trajko Vasić , Danilo Vasić, Vukašin Jaredić, Saša Perić, Nemanja Stanković, Momčilo Vučković, Stefan Radojković, Marjan Radojević, Marko Arsić, Žarko Cvetković, Krsto Damjanović, Stefan Milosavljević, Marko Savić, Aleksandar Jevremović, Radoš Gvozdić, Ivan Milić, Gojko Zubać, Nemanja Radivojević, Radak Adžić, Miloš Milenković, Đorđe Balović, Danijel Đukić, Danilo Virijević, Aleksandar Tanasković, Miloš Kragović, Milan Nedeljković, Nikola Ilić, Vladan Ilić, RAD D.O.O. i Radule Stević.

Guest

svi krivi samo ne ti

Tttt

Sta je sa ravnogorskim pokretom i ruskim dobrovoljcima i srpskim dobrovoljcima sto ratuju u ukraini.

Nanna

>>Cinjenica je da on nije samoproglašeni vožd kako vi pišete nego ga je birao narod. Kada to shvatimo lakše ce biti svima. ka Nnnn<<Pa narodu se ispira mozak na svim stranama. Ko ide na mitinge? Polupismeni primitivci. Njima je vidjedi vodje stranki kao da su vidjeli nebesko bice. Sjecate li se onoga sto je negdje u Istocnoj Bosni u transu urlao Evooo iiih. Baaakireee, Sebiiijaaa! Takvima mozes prodati cojones pod bubrege.

Šta kaže srbi nisu teroristi

Pa ko ubi policajce na Al polju.

071

@Nmmm Opste izbore pokrao, oko 70% glasova. Ove izbore oko 75% glasova, plus sestomjesecna kampanja zastrasivanja i potkupljivanja uoci izbora. Pa nisu cak ni Srbi tolike budale. Nemoj svaljivati svu krivicu za ovog idiota na stanovnistvo. Sramota je to. A sto se tice kampova, hajde ne budali. Pa svi sve znamo. Ako neces da te se tereti za teroristicke kampove, onda ih nemoj imati na svojoj teriroriji. Ako neces da te bombarduje NATO, nemoj drzati Sarajevo pod opsadom i nemoj pociniti genocid u Srebrenici. Jednostavno. Ostalo su fantasticne pricice prizemnih velikosrpskih nacionalista.

***

***

Joe

***

Posmladak vehabija ubije i rani policajca

a federalni muslimani i dalje pricaju istu pricu. Becirovic, Helez, Miokovic, Magazinovic i slicni populisticki mudraci samo zataskavaju stanje u bosnjackom korpusu koje je najgore u zadnjih trideset godina

Ne pijem dok Paja vozi

***

🔥🔥🔥🔥

Pa ko ubi policajce na Al polju. ka Šta kaže srbi nisu teroristi A ko ubi policajca u Bosanskoj Krupi, pucao po Američkoj ambasadi, po policijskim stanicama Srbi?

🔥🔥🔥🔥

su turski potomci,al nisu svi *****ci,ha ja. ka Svi pravoslavni srbi Jesu li to tvoje poreklo Pravoslavno

Error

Ograniceni Dodice nije satanizacija darovanog entiteta vec satanizacija njenih naroda kojima treba izazvati jos jedan rat da bi se okupatori inace genocidasi i cifutari sirili i uzimali nasa prirodna bogatstva jer oni nece primiti tu zemlju nikad u krscansku europu jer su sljam civilizacije i jer njihova tzv.demoNkratija dzunglozacija i paganounija pociva na ostacima rimskog carstva a i babilona prvo

Guest

***

Amerika je karcinom na ovoj planeti

Doista nisam neka obožavateljka ovog tipa, ali slažem se. Mi ovdje živimo vijekovima u toleranciji ali nam stalno nam englesko-američka sila zla uvozi teroriste. Nažalost, ovo se dešava i u EU ( Francuska- Charlie Hebdo, Nica, koncert u Parizu) Njemačka, Turska… samo da dodam veliki broj Amerikanaca su dobri ljudi ali političari su im nacisti - cionisti

/ Najnovije