Dodik: Nudim kolegama iz FBiH da im pomognem oko vakcina

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ma ja ba

Dodik: Nudim kolegama iz FBiH da im pomognem oko vakcina...Pa to bi bilo skroz ok jer ti si g.Dodik ipak trenutno presjednik sijele BiH a nekog entiteta ili naroda. Vidis kako je malo potrebno da Covjek bude Covjek.!!

Xxx

NEKA SE UPOZNA SA ISTORIJOM ZIVOTA HADZI MAKSE DESPICA PA CE VIDJETI DA SE U BIH NIKADA NISU STANOVNICI DIJELILI PO NACIONALNOJ OSNOVI VEC PO LJUDSKOSTI I DRUZELJUBIVOSTI. NEKA ODE U NJEGOV MUZEJ NA OBALU PA SE SAM UVJERI.

N.G

Ma pusti ove naše takozvane patriote oni misle ako ružno govore o dodiku i srbima da su velike patriote a neznaju kako ispadaju naporne osobe.

Batista

Jutros citam da Covid ostavlja posljedice i na mentalno zdravlje. Ako je ovaj covjek stvarno bio zarazen koronom, mozda zbog toga lupa ko 'Maksim po diviziji'. Doduse, nije ni ranije bio bolji. Pitam se, sta ga tjera da stalno potencira da ne voli BiH, ne navija za reprezentaciju, da ovo, da ono. Zar ne moze cutati, bar dok je nekakav predsjednik, tugo moja. Uzima volina platu i niko mu nista ne govori. Pa to nema nigdje na svijetu.

/ Najnovije