Dodik: Ništa nije upereno protiv Njemačke, kao države, ali pokrenut ću vitalni interes

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HA HA HA

Lijepe riječi su ukras

tuner

dzabe ti, igor ce morati u zatvor. radi ti sta god hoces

istina

Hvala ovom BH pravoslavcu, tj. Bošnjaku ortodoksne vjere što se zdušno bori za ukidanje rsgt, kojeg su stvorili uz svesrdnu pomoć Njemačke, SAD, VB, Francuske i sl. quasi demokratija Zapada. Plus putlerova pijana Rusija i neuki Aljo i buljumenta odroda od BiH.

***

***

Razjasnimo tajne skrivene u spinove i lazi!

@Narod BiH ima minoran slavenski gen. Nisu slavenski, Srbi ni Hrvati. @Do formiranja Kraljevine SHS 1918. u BiH nije bilo Srba i Hrvata kao naroda. Bili su lobisti i drustva za “sirenje” srpskog i hrvatskog imena. Svjedoce i Franjevci. @Mjesto juznoslovenske nacije i drzave, sto je bio Americki projekat, Kraljevina SHS pravi tri nacije podjelom stanovnistva po krscanskovjerskoj i jezickoj osnovi, kao Srbe, Hrvate i Slovence. Nacije Srbi i Hrvati nastase na cijelom prostoru Kraljevine, iako ne poticu iz Srbije ili Hrvatske. U Titovoj YU dodadose jos tri nacije: Muslimane, Crnogorce i Makedonce. Ali u BiH, CG, Dalmaciji, Slavoniji, Vojvodini zadrzase Srbe i Hrvate. @Nesta YU ali ostase nacije Kraljevine koje Srbija i Hrvatska predstavljaju kao “svoje narode” iako im nisu dojaspora! @Rijec je o velikodrzavnim projektima Srbije i Hrvatske koji cijeli vijek prave nestabilnost i ratove na Balkanu. @Radi stabilnosti i mira u Evropi MZ, u doba geopolitickog preslaganja, treba svim drzavama bivse Ju priznati nacije kao izvor suverenita i time ukinuti nacije Kraljevine SHS izvan maticnih drzava. @Ukinuli bi se velikodrzavni projekti.

Bosanac

***

Ljiljan

***

Ko

ne razume Milojkovo pevanje pod shatrom, ne razume sta je umetnost.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Dodika

za CARA

/ Najnovije