Dodik: Nisam ja baba gatara da znam na šta Inzko misli

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Belay@Boy

Inzko dao ultimatum NSRS: Oduzmite povelje ratnim zločincima, imate tri mjeseca...Eto ja isto niam Baba Gatara i vidim ves u naprijed da ce se desiti isto kao i na Palama sa onom famoznom Plocom na studetskom domu. Diglo se malo galame na pocetku...a kraj te sage smo vidjeli,!!

Petar I

Jadni Srbi, niko ih ne shvača. Teško da može, jer su "nebeski narod", a ovaj rudonja je Prvi u njih. Sljede ga kao Srbi u satiri "Vođa" od Radoja Domanovića. Preporučam svakom Srbinu da ovu kratku satiru nauče "na pamet" i "u pamet".

chim

Упразднение РС неизбежно, и это произойдет по воле народа и с бескорыстной помощью ЕС, Америки, пакта НАТО, а также всех пробоснийских сил и патриотов БиГ. Это неизбежно, потому что структура РС была насильственно и с помощью ГЕНОЦИДА, JCE и самых чудовищных преступлений, основанная и полученная обманным путем на костях и крови невинно убитых боснийцев, хорватов, сербов, евреев и других граждан БиГ. Трибунал недвусмысленно доказал, что органы РС армии и полиции совершили ГЕНОЦИД, и это является уважительной причиной для отмены создания РС как такового на основе геноцида и узп.

Ha

Incko da nešto zna, ukinuo bi ovakve genocidne islamističke, fundamentalističke portale u sarajevu! Ali, neće i ne smije! Ali, fala bogu, otperjaće uskoro iz BiH. Ovo su mu zadnji trzaji! A RS će biti i poslije njega!

Obrnuta logika

Incko da nešto zna, ukinuo bi ovakve genocidne islamističke, fundamentalističke portale u sarajevu! Ali, neće i ne smije! Ali, fala bogu, otperjaće uskoro iz BiH. Ovo su mu zadnji trzaji! A RS će biti i poslije njega! ka Ha UH, LOGUKA TU JE LUDILI. U BIH SU PRIBLEM BEKI USLANISTUČKU PORTALU U NA TI BI KAI VISOKI PREDSTAVNIK TREBAO DA REAGUJE. IMA 8VA ZEMLJA MNOGO VEĆE PROBLEME NA KOJE MZ NIJE DJELOVALA.

/ Najnovije