Dodik: "Idem do kraja šta god to značilo, krećem u novu fazu političke borbe"

/ Komentari (27)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Srb IN

***

Hahahaha

Ovo me podjeca na onaj vic, "ne znam sta ne, ali ovo ga opet" Hahahhahahahhaha

Radojle

Ovako prica neko ko panici i ne vidi izlaza. Bice mi uzivanje gledati poslednje mjesece njegovog politickog zivota.

Gost_Radio_Sarajeva

Oni se našli da Mileta sprečavaju da krade glasove. Mislim nema smisla.

Role

Zabolilo ga što ne može do para blikiranih i kartice blikirane, to je ono što najviše boli. Ovo ostalo je sve magla prejeftina za prosječnog krezubog Srbina iz manjeg BH entiteta.

Gost_Radio_Sarajeva

***

dodo care, pošteni su uz tebe!

dodo care, pošteni su uz tebe!

Zbor

Glupa prica Milorade. Da si bio za napredak, integracije, EU i NATO, nebi decenije radio blokade po nalogu Rusije i Srbije. Zbilja si nebitan, smetalo, smor i drzavni neprijatelj! Strahovite su negativne posljedice tvog djelovanja pa i za tvoje ovce. Dzaba si ih solio, sisao i muzao. Sad si i ti i tvoja secesionisticka politika u gabuli. Tebe ceka robija. Svima je jasno da entiteti nisu draga ceda Bosne vec kukavicija jaja Srbije i Hrvatske koje nisu odustale od zla i trora.

BAD

Lajte kere Jakobsfelda :-))))

Frlj

***

Boki

Dodik je u pravu. Jer da su bili skeneri Dodik i cvijanovic bi bili opozicija. On ce se boriti za vlast svim sredstvima.

333

Ja bih sa Dodine strane gledao pozitivno na tehnicke izmjene - sad se ne mora izvaliti milione da pokrade izbore :D.

071

@Ima nas pola miliona (kad se sve sabere), a glasali su mahom mrtvi i oni koji nisu ni glasali. Pa i djecica znaju da je sivonja kompletne izbore pokrao. Losi ste, botovi. Mada su Vucicevi najlosiji u regiji, bez konkurencije. A cuj LAV, haha hahaha. Nego, treba li Dodi jedna bon kartica, da moze Netflix da aktivira? Skupicemo.

visocica 1662

Hhahahahahahahhahaha vic dana.

***

***

Hahahaha

*** Ako ti je Dodo lav obrati se psihijatru.... Ali nekom dobrom

Bravo duduk

To hoćemo i da vidimo... KRAJ.... to nas interesuje. Tvoj i ne samo tvoj

Sarajevo bih

***

Sarajevo bih

Lijepe riječi su ukras!

Valter

Dejton2=ukidanje entiteta pod hitno jedinstvena Bosna i Hercegovina

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Cekaj ...

... kad si zadnji put bio kod ocnog na pregledu? Ti si na samom kraju, zar ne vidis?

ghh

U borbu za pristup racunima na kojim je pokradeni novac! U boj, u boj!

Tako

Ovako prica neko ko panici i ne vidi izlaza. Bice mi uzivanje gledati poslednje mjesece njegovog politickog zivota. ka Radojle Tako ste pricsli 1914, 1941 , 1992 i sad 2024.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Boki

Dje si bakire stari druze. Pomagaj svom bratu Dodiku. Prodosi fabriku duvana posalji postom koju marku svom jaranu. Vidis brate da mi bez tebe zivota nema.

Sarajevo bih

Djes lopove,još nisi vratio konju glavu a i terapiju sve cesce preskaces.

/ Najnovije