Dodik ne prestaje: Neka pošalju jedan dokaz i vratit ću ikonu i izviniti se

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zoran

Mile nista ne brini, Sejdo Komsic ce ti dati dokaze odakle je ikona. Mislim da se na tome uzurbano radi u SDA. Posto je vikend, Zuti je vjerovatno na Bjelasnici. Znaci sutra stizu dokazi.

Sasa

Ne znam bash da ce izvinjenje biti dovoljno...

Hahahahahahahahaha.............

Tebi je znaci Milorade nepoznati covjek dao ikonu da je vratis u Rusiju , a ti si je pred kamerama poklonio Lavrovu . Ne znam mozes li jace od ovoga sla..ti !

Ralle

Bravo Mile..Sejdo i co.pricaju o famoznoj ikoni a nigdje dokaza..sad ih tuži i uzmi im pare..pa nece Sejdo moci jos apartmana na Vlašiću kupiti..naj više on za nos vuče bošnje..govori sta hoce da čuju a on kupuje apartmane na Vlašiću..e baš su bošnje glupe

Re Zoran

Zuti je vama zaprzio corbu , a vi sad kusajte . Sastojke corbe nebih sad iznosio ali pc nije niti ce ikad biti drzava , a Komsic je jedini legalni i legitimni predstavnik Hrvata u predsjednistvu drzave BiH !

CC

Dokaz o vlasnistvu nad ikonom nalazi se na poledjini iste gdje na pecatu pise da doticna ikona pripada kulturnoj bastini drzave Ukrajina . Sad sto je Mile i njegovi potcinjeni ocoravio to je stvar za medicinu !

rasko

zar nije lakše ta ti pokažeš dokaz da je tvoja?

Prc

Ne prestajete vi ,iz talibanskog Sarajlabada da lažete , i izmišljate i ponavljate laži, bez ikakvih dokaza. Da ste ih imali, tužili bi! Šta se čeka, ako ih imate, inače začepite. Dodik treba da tuži vas! Ali on je gospodin za vas !

Koel

Kakav je ovo bndit pa treba ga baciti u zatvor i kljuc zakopati donijeli tvoji majmune iz dombasa cuveni po pljacki i ubistvima u proslom vijeku eto odakle ronhilko al polskoooo jebace ti mamu ukrajinci

chim

Rušenje fundamentalističke, islamsko-extremističke tvorevine zvana, Federacija BiH , treba biti prioritet civilizovanog svijeta. Tvorac te islamske fundamentalističke tvorevine je Alija Izetbegović, autor islamske fundamentalističke deklaracije! Tu se kriju, vrbuju i obučavaju islamski teroristi, koji će da vrše terorističke napade po Evropi i svijetu!

/ Najnovije