Dodik nastavlja s provokacijama: 2. maja najavio sjednicu Vlade RS u Srebrenici

/ Komentari (38)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

Neminovnost

Samo naprijed al sve ti je džaba. Toneš!!!

***

***

***

***

***

***

***

***

greba

***

***

***

***

***

Nadimak

Dobro je Milorade da si priznao da ne mozes disati Bosanski zrak! I ja sam za mirni razlaz! Neka drzave Srbija, Bosna i EU finansiraju projekat mirnog razlaza Srba i Bosnjaka na nacin da zainteresovani zamjene imovinu. Kuca za kuci, grunt za grunt i miran Balkan. Bez promjene granica.

***

***

324

***Ne lupetaj i ne piši nebuloze. Vjerovatno si dijete ili plaćenik (Bošnjak ili Srbin) koji ima zadatak da piše ovakve komentare.

***

***

Septička jama

Ne lupetaj i ne piši nebuloze. Vjerovatno si dijete ili plaćenik (Bošnjak ili Srbin) koji ima zadatak da piše ovakve komentare. ka 324 Ja šta je nego plaćenik, smeće bolesno. I smrdi na ***

Rezolucija UN onemogucava nastavak “Srbija na moru

Zasto negiraju genocid? 1Nedovršen projekat. Priznanje genocida bi onemogućilo dalje provođenje velikosrpslog projekta zločinom. Morao bi se priznati poraz i propast projekta. Negiranje znači pripremu za nove genocide. 2 Bojazan od gubitka ratne stečevine. Mogla bi MZ ukinuti dejtonski ustroj BiH, nastao kao posljedica zločina i genocida. Zato ne žele priznati presuđeni genocid. 3 Sakrivanje iza naroda. Opravdavaju se da bi priznaje genocida stavilo stigmu srbijanskom narodu. Znamo da je genocid dio političkog velikodržavnog projekta, a ne karaktera naroda. 4 Negiranje genocida, veličanje zlocinaca i slavljenje zločina je potvrda da je genocid doprinio ostvarenju ratnog cilja. Time se potvrdjuje da se genocid isplati, sto je motivacija za cinjenje novih genocida. 5. Bojazan od placanja odšteta zrtvama i drzavi.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Gost_Radio_Sarajeva

Kad ćete hapsiti skota?

Mooooj SDAovac

*** Okle tebi SDAovac da sam Srbin? Nego SDAovac, nije lepo predstavljati se kao neko drugi i širiti mržnju po portalima. Nije lepo!

svi ste vi potonuli

***

Tuner

Ja ne mogu da vjerujem da je svaki dodikov potez sa ciljem ukidanja RSa. Samo SDS to vidi i niko vise. Kao da gledam seriju

Napeo se ti

*** Bla, bla, bla nije ti lako.

Samo mirna disolucija drzave i raspad na tri male.

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti.

Domaći izdajnici

Sve ostalo je lose. Ili ce se prezivljavat u agoniji kao u ovih 30 godina iza kokosarskog rata, ili ce nastat novi (kokosarski) rat. Ima jos malih drzava po svijetu, pa odlicno stoje. Primjeri su San Marino, Andora, Liechtestein, Luksemburg itd itd.... Bit ce ispocetka malo tesko, neki ce ostat kod onih drugih, ali ce se kasnije u nekoliko narednih godina izvrsit zamjena ili prodaja, te preseljenje. Tako ce se doci do relativno jednonacionalne tri drzavice. I mir za sva vremena, umjesto ove tihe propasti. ka Samo mirna disolucija drzave i raspad na tri male. Jes, jes, jes želje su to vaše i jedni i drugih i trećih, a zna se i kojih, još od devedesetih. I vi glavni u tim malim državicama! Jel to? Eeee, neće ići. Zato ste i tamanili probosance i jedni i drugi i treći.

***

***

6e6eu

Treba samo poništiti srbovlasima državljanstvo BiH. I riješen problem.

Guest

Nije entitet RS tvoja babovina. Ti smradu nisi cijeli entitet. Tvoji Srbi traže referendum da glasaju jer njih većina neće otcjepljenje od BiH, a razlog je posao koji 90% njih obavlja u FBiH.

Jasta. 90% Srba iz RS-a radi u federaciji?

***

Ibrisim

Provokacija bi bila da je zakazao u Federaciji a ne u RS

Inteligentni

Dobro je Milorade da si priznao da ne mozes disati Bosanski zrak! I ja sam za mirni razlaz! Neka drzave Srbija, Bosna i EU finansiraju projekat mirnog razlaza Srba i Bosnjaka na nacin da zainteresovani zamjene imovinu. Kuca za kuci, grunt za grunt i miran Balkan. Bez promjene granica. ka Nadimak Da potrazis lijecnicku pomoc, bilo bi za tebe dobro. Kako da neko mijenja svoje za svoje.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

333

Nisu to nikakve provokacije, nego samrtni hropci jeftinog pozera koji se bez tenzija i paznje golim okom vidi u svom stvarnom obliku - ogoljenog kriminalca i vasarskog papka.

Mooooj SDAovac

*** Okle tebi SDAovac da sam Srbin? Nego SDAovac, nije lepo predstavljati se kao neko drugi i širiti mržnju po portalima. Nije lepo

hahahaha ...

... pa kakav je to mentalni sklop, papanlook na trecu!! Yeti da ga sretne, on bi njega slikao, jer ko ce mu vjerovati ...

Znas li uopste ciji si ---?

*** ...a kako bi znao, hahahaha

***

***

Tatar

***

IVA

SAMO NAPRIED DO UKIDANJA RS SVAKIM DANOM JE RUŠIŠ VISE I VISE

IVA

***

/ Najnovije