Dodik nastavlja po svom: 'Istražujemo ko je Schmidtu dao diplomatski pasoš'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

NEDAJ MI BIZE BITI VLAH

HVALA TI DRAGI ALLAHU DA SI ME STVORIO BOSNJAKOM MUSLIMANOM,SA SVIM KARAKTERNIM OSOBINAMA KOJE POSJEDUJE COVJEK KAO HUMANOID!! NEDA BOZE NIKOME BITI SRBIN! TO JE BOZIJA KAZNA!

Guest

Dodik je svoje zavrsio. Dosadio je vise i Bogu i narodu. Sad moze samo suplju prosipati a nije uspio ni 300 ljudi da okupi na granici entiteta.

***

I laju kao i roditelj im PAS

Dejan Savic

Hej Dodike, jasi i nevadi. Glupe su narodne mase-sta oni znaju ba. Samo sebi i svojima i deri i guli koliko mozes (istina je da mozes mozes koliko hoces a ne do kad hoces-al nije to sad tema). Sta te briga, nema sudnjeg dana, nema Onog koji sve vidi i koji ce za sve da trazi polaganje racuna. Vooozii Mishkooo...

***

***

333

Hahahaha, divi ovog klinickog slucaja sto se batrga. A u medjuvremenu, vidim da je svaka druga vijest da je negdje zaplijenjeno tona-dvije kokaina Balkanskog kartela. Presusuje sa svih strana, sto nije dobro za mentalno zdravlje kriminalaca. Mozemo da svjedocimo tome.

Ko ono vama pokloni RS

Sad vidim koliki si clown

Milojko

nesta istrazuje. Pa,hajde.

/ Najnovije