Dodik nastavio provocirati: Zakon o nepokretnoj imovini RS stupio na snagu

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Boske

Nitko ovom Dodiku neće dati po njonji ako to ne učine Bošnjaci.Ova gamad iz europe i svijeta su tu da održavaju ovakvo stanje dokle većina Bošnjaka ne iscuri iz Bosne i Hercegovine.nemam nimalo povjerenja u ove ebivjetre koji su nas spriječili i 1995 da oslobodimo svoju državu od srpske pošasti.

Querc

Ovaj ide u pritvor do polovine maja, i preskočit će izbore ove godine, lete i Željko Cvijanović a i onaj lovac scarlips ***sa funkcija trajno, blago onim pravim ***iz opozicije!! Ni sveti ih despot neće sastavit!

Bosanac

Laje vrijedza izaziva zivotinja pa dokad mi moramo trpit ovu genocidnu tvorevinu trazit njeno ukidanje

A Gorica?

Jel ona stupila na snagu?

Genocidasi

Lijepe riječi su ukras!

⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

A zašto naša *** ne proglase povrat ustava R. Bosne i ne vrate ljiljane!? Zašto mi malo ne zatalasamo???

Guest

Guest Moje pitanje : Kako Schmidt moze ici i razgovarati sa 100 muslimana za 1 srbina. Dalje zar ne vidi da Dodik sve radi po instrukcijama Vucica i Putina. Zar Njemacka nije imala postenijeg i sposobnijeg predstavnika nego ovoga koji ide onima koji su napravili genocid i jos dosta toga. Ima li iko da mu postavi takva pitanja. Na kraju BiH nije kolonija nicija,a ponajmanje koljaca u ratu 1992-1995. Vidite li kako se Dodik i porodicu zastitio,a oni su ubijali tek rodjenu djecu.

Guest

Guest Odjeljenje za izgubljene stvari pita: Zna li iko gdje je cojk Cvijanovic i ona dodikova plasticna ?

.

prica se zove „ Vepar i svabo“ Iskreno ne mogu reci ko je gori za BiH

Guest

Guest Molimo gradjane BiH da nam jave da li su i gdje vidjeli promicatelja evropskih vrijednosti legitimnog predstavnika Izbornog zakona drug mu place za njim nema ga da mu pomogne u teskoj je politickoj situaciji. Hvala slijedi nagrada za jedno drvo u sumi.

Hugo

A zašto naša *** ne proglase povrat ustava R. Bosne i ne vrate ljiljane!? Zašto mi malo ne zatalasamo??? ka ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️ Ti ne znas sta je 'ralasanje' . Mi koji smo 4 godine patili gore nego malo ko ne zelimo 'talasanje' koje znaci glad, smrt, ubijanje, rusenje. Vidis da nece drasticno da nastupe jer znaju da ce krenuti belaj. A da su tokmaci - jesu.

Ljiljan

Odmah treba tražiti povrat ustava prije rata I problem riješen!

Bosanac

Seljacina iz laktasa konta da je pametniji od Njemacke glavonja gdje su laktasi gdje je Njemacka

Stra

Kako se usudio, pa zar nije jedan svabo koji nije ni izabran naredio jednom narodu, pola BiH sta moraju, ccc, kako se usudio “provocirati” i reci sta misli, mora misliti sta ovaj svabo kaze.

JA1

Znaci cim prvi put primjeni ovaj zakon, vracamo REPUBLIKU BiH i nema vise PC!

/ Najnovije