Dodik napao Trivić, ona ga upitala: Gdje si bio u ratu? Jesi general ili profiter?

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hm.....

Nema šta , lonac i poklopac.Slika I prilika onoga gdje I kako mi živimo.

Cc

Dodik je za ovu gospodin, papanka koja ne zna da prozbori dvije recenice u normalnom tonu i jos se spustila na nivo "Moj muz je za njega Brad Pitt"... Ako ovi dodju na vlast novi rat je neizbjezan jer ova voli Drazu vise neg sebe...

Jadno

Mala seljanka je nekulturna i nevaspitana! Misli ako može svog muža, papučara, da zamlaćuje,ponižava i vara, da takvo bezobrazno ponašanje joj može proći i kod drugih! U svakom slučaju, veoma nekulturno i degutantno ponašanje za jednu ženu i majku!

Istina

Pa bio je general švercera

Thor

Sto je nevaspitana? Jer je rekla istinu? Taj Dodik nije ratovao nego svercao cigarete. Ratni profiter. Sami djavo ga je postavio u politiku. Uostalom, kao i sve kvazi politicare u BiH.

Dudek Krivousti Njofra

Žena cetnik...

Vidi ih

Fascinantno je kako su srpkinje agresivne i kako djecu odgajaju. Ali i ova kad progovori bez obzira na nivo skolovanja ima seljacki naglasak i boju glasa.

Dario

Svi vi nikada necete pobediti Milorada Dodika

/ Najnovije