Dodik nakon sastanka u svom stilu: 'Ponosan sam na ukazanu volju da se RS brani i razvija'

3
Radiosarajevo.ba
Dodik nakon sastanka u svom stilu: 'Ponosan sam na ukazanu volju da se RS brani i razvija'
Foto: Twitter / Milorad Dodik

Analiza aktuelne političke i ekonomske situacije u RS-u bila je tema sastanka predstavnika najviših institucija RS sa direktorima javnih preduzeća i rukovodiocima u ministarstvima Vlade RS rekao je Milorad Dodik.

Istakao je da jedinstven odgovor nosilaca vlasti na sve veće pritiske predstavnika dijela međunarodne zajednice je garancija da će i u budućnosti RS ostati stabilna i funkcionalna zajednica u kojoj naš narod ima slobodan i siguran život.

"Analiza aktuelne političke i ekonomske situacije u RS-i bila je tema sastanka predstavnika najviših institucija RS sa direktorima javnih preduzeća i rukovodiocima u ministarstvima Vlade RS. Jedinstven odgovor nosilaca vlasti na sve veće pritiske predstavnika dijela međunarodne zajednice je garancija da će i u budućnosti RS ostati stabilna i funkcionalna zajednica u kojoj naš narod ima slobodan i siguran život. Ponosan sam na prisutne na sastanku i ukazanoj volji da se RS brani i razvija", naveo je Dodik na Twitteru.

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Džanan Musa i Real Madrid osigurali plasman u polufinale Eurolige

Sastanku su prisustvovovali predsjednik RS Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić i član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović.

Premijer RS-a Radovan Višković nakon sastanka je izjavio da je na sastanku najviših zvaničnika RS sa rukovodiocima javnih preduzeća i institucija posebno apostrofirano to da svi oni koji učestvuju u donošenje odluka na bilo koji način moraju biti upoznati sa stavovima institucija RS.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije