Dodik najavio nova putovanja: Ide u Crnu Goru i Tursku, planira susrete sa Orbanom i Vučićem

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Sve vise se pokusava predstavit kao predsjednik

drzave.... I bogami, dobro mu ide za rukom. Susrece se sa prvim ljudima doticnih drzava, a dok se nasi federacionisti koncentriraju na bezveznjake tipa AlmaHAse ZaHAdic.

Odzvonilo je

Putin je izdao naredbu. Dodik ide jos jednom provjeriti ko ce ga, i kako podrzati u priznavanju nakon secesije rs-a. I prosli rat je poceo u aprilu. Zasto NATO nece u Brcko? Smit se zavukao u misiju rupu. ALTEA spremna izaci na nedjuentitetsku liniju, “samo da ne puca”. Srbija ce vojskom preko Drine. Dodik ima spremnu oruzanu silu, zakone, agencije, novac, licne dokumente, tablice. Svi su na njegovoj strani? Rusija, Amerika, EU, Srbija, Turska,…

Opa, opa

Pa šta nas boli tantaki za ovog međeda. On je glavna vijest.

IKS

Putin je izdao naredbu. Dodik ide jos jednom provjeriti ko ce ga, i kako podrzati u priznavanju nakon secesije rs-a. I prosli rat je poceo u aprilu. Zasto NATO nece u Brcko? Smit se zavukao u misiju rupu. ALTEA spremna izaci na nedjuentitetsku liniju, “samo da ne puca”. Srbija ce vojskom preko Drine. Dodik ima spremnu oruzanu silu, zakone, agencije, novac, licne dokumente, tablice. Svi su na njegovoj strani? Rusija, Amerika, EU, Srbija, Turska,… ka Odzvonilo je Tebi, buraz, dobro zvoni u glavi!

Ljiljan:SERVI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

Putin je izdao naredbu. Dodik ide jos jednom provjeriti ko ce ga, i kako podrzati u priznavanju nakon secesije rs-a. I prosli rat je poceo u aprilu. Zasto NATO nece u Brcko? Smit se zavukao u misiju rupu. ALTEA spremna izaci na nedjuentitetsku liniju, “samo da ne puca”. Srbija ce vojskom preko Drine. Dodik ima spremnu oruzanu silu, zakone, agencije, novac, licne dokumente, tablice. Svi su na njegovoj strani? Rusija, Amerika, EU, Srbija, Turska,… ka Odzvonilo je ZA DVI TRI HEVTE BI OČISTILI NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA BILA BI KRIZA SA VLAŠKO UHO!

P O S R A N A C

Ode PAS prenjet aporte PSIMA cori i madzarskom ciganu od glavnog PSA putka ka Bosanac Hajde sto si nepismen ali sto si glup?

Hedija

Koliko ce ga doci hedija sto nosi politicarima u tim zemljama ili mozda ima jos nekih starih umjetnina u svojoj kolekciji.

Siri se smrad ljiljana i bosanca

dva oka u telecoj glavi na tijelu bukve

PAs ti OTAC koji te s KURVOM napravio

Ode PAS prenjet aporte PSIMA cori i madzarskom ciganu od glavnog PSA putka ka Bosanac PA LAJERS a drugi PSI kao i TI navijaju za TEBE

BOSANAC

Hajde što ide rođacima u Tursku, to razumijem, ali đeš čoče u Crnu Goru bog te stvorio, ne vole vas pravi crnogorci. Vučić i inače svi srbijanci za takve kao ti kažu da ste cigani. A sa Orbanom ti nemaš nikakve veze osim što u politici gajite isti diktatorski stil. Hajde ti polako u Bakince i pripremaj garderobu za robiju i to vrlo skoro.

Srb IN

ZA DVI TRI HEVTE BI OČISTILI NAŠU PRELIJEPU BIH OD ĐIKANA BILA BI KRIZA SA VLAŠKO UHO! ka Ljiljan:SERVI FUUUJ ********A ****A pasji OKOTE da ne bi opet prosli kao 92-95 i onda HELJP HELJP HELJP

To je jedno te isto PASJE KOPILE

dva oka u telecoj glavi na tijelu bukve ka Siri se smrad ljiljana i bosanca

SVE BALIJE su PASJA KOPILAD

ka To je jedno te isto PASJE *****E

Jos jedan bauštelac

Hajde što ide rođacima u Tursku, to razumijem, ali đeš čoče u Crnu Goru bog te stvorio, ne vole vas pravi crnogorci. Vučić i inače svi srbijanci za takve kao ti kažu da ste cigani. A sa Orbanom ti nemaš nikakve veze osim što u politici gajite isti diktatorski stil. Hajde ti polako u Bakince i pripremaj garderobu za robiju i to vrlo skoro. ka BOSANAC . Smrdljivo vlasko *****e nabrojalo sve svoje pretke

Na kojoj ....

... granici ce biti uhapsen? Prijedlozi, kvote?

Konobar Srki

Dok vam BiH propada pod idiotskom zeljomm muslimana za dominacijom nad izgubllenim teritorijama, da podjemo redom. Uzmimo Republiku Srpsku, tamo muslimana nikada nece biti neki faktor odlucivanja. Idemo u Mostar, podjeljeni grad u kojem muslimana nikada nece dominirati nad Zapadnim dijelom. I Sarajevo na kraju gdje muslimana caruju, koji je postao grad kriminala, ubistava, pijanih vozaca i leglo kaojekakvih bliskoistocnih protuva. Eto, to je saldo muslimanske (mahom SDA) politike od Dejtona pa do danas. Zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 23% BiH.

Veriga

pasji OKOTE da ne bi opet prosli kao 92-95 i onda HELJP HELJP HELJP ka Srb IN . Ne znas da je NATO 1995. poslije Oluje iz Hrvatske, spasio srbo*****cku armadu od totalnog vojnog sloma i Traktorijade 2, prijetnjom da ce izvrsiti vojne UDARE na jedinice Armiju RBiH, clanice UNa, na njenoj teritoriji, u vrijeme kad se trebala osloboditi krvnika i zlocinaca i to nakon najtezih zlocina nad civilnim stanovnistvom ukljucujuci progone, pogrome, opsade, genocid, konclogore, masovne grobnice, zive lomace, sistematsko i plansko silovanje, klanje, unistenje kulturnih, vjerskih i ekonomskih dobara tamo dokle je osvojila srbovetnicka armada. Samo da se zna. Zoran Lilic, premijer SRJ, na sudjenju Slobodamu Milosevicu tvrdi u svojstvu svjedoka da pred Dejton srboarmada nije kontrolisala ni 35% teritorije BiH. Zapitajte se zasti im je dato 49% sa 64% pritodnih resursa? U vrijeme rata 1992-95. R BiH je bila POD EMBARGOM NA ORUZJE od strane EZ i UNa. Srbadiji nije falilo oruzja. Danas nije isto. Nema ni zloglasne jna !

Iva

Vučić ,Orban,Orban Vučić i tako 9 puta u zadnja 4 mjeseca plus Sant Petersburg gdju Su mu kuća pare i firma. Napred do uništenja RS😂

Iva

>>Dok vam BiH propada pod idiotskom zeljomm muslimana za dominacijom nad izgubllenim teritorijama, da podjemo redom. Uzmimo Republiku Srpsku, tamo muslimana nikada nece biti neki faktor odlucivanja. Idemo u Mostar, podjeljeni grad u kojem muslimana nikada nece dominirati nad Zapadnim dijelom. I Sarajevo na kraju gdje muslimana caruju, koji je postao grad kriminala, ubistava, pijanih vozaca i leglo kaojekakvih bliskoistocnih protuva. Eto, to je saldo muslimanske (mahom SDA) politike od Dejtona pa do danas. Zbog Alije Zivkovica BiH muslimani nemaju ni entitet, ni jedinstvenu Bosnu, nego zajednicu kantona na 23% BiH. ka Konobar Srki<< Idi onaniraj islavi katoliban😂

/ Najnovije