Dodik najavio iznenađenje za ponedjeljak: Vidjet ćete u EU kako to izgleda

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Azazel

Dezurna Babasera Mile Drombulja Bigtoin

@Ljiljan

Jedin je tvoja žrtva je da sačuvaš lovu i da ne odeš u prdekanu a za rs i narod ti nije stalo i za to ćeš žrtovati ako treba

Bosanac

Traktorista ce europi uvest sankcije vratice sve srbe iz Europe

BOSNA

Majmun!!!

Pošteni

Jedva čekam da nedelja prođe, a ponedeljak dođe! Milokrad uvijek melje kao prazni mlin! Gotov si Mile. Samo neznamo hočeš li biti skuhan u kazanu ili reš pečen ispod sača!

Duduk Kreten...

...aludirao na Putunovo priznanje 2 ukrajinske pokrajine, misleći da će mu se desiti isti scenario, a što potvrđuje i braco kreten picousti pozivajući vojsku da bude spremne...Koji grmaljski šljam !! Naprijed Srbadijo - glave svojih najmlađih i najdražih na panjeve !! BiH je već sve vidjela, nema šta izgubiti !

071

Eto, ponedeljak bio i prošao. Jedino što vidimo je da po Evropi kruže priče da Dodik pravi krizu jer dolazi na naplatu milijarda KM posuđenih po vrlo povoljnim kamatnim stopama od 4,75%, gdje su kao kolateral date šume kojim Dodik ne raspolaže. Za RS do zadnjeg drveta! Samo da familiji i mafiji ne zafali love.

/ Najnovije