Dodik na Instagramu predložio rješenje krize u BiH: "Niko nas neće poraziti, nećemo odustati!"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

reuf

Ok. Nek si nam javio

***

***

Habuhabuhabu

On redovno preseljava sebi slične u Srbiju ali do kad će im tamo biti mjesta jeste pitanje.

NN

Šta ga vise reklamirate stalno . I kad podrigne javite da je podrigno.

BiH

Bio bi ti mslal ko zrno, da nemas podrsku srbije i evrope medjede.

Prokletstvo

Proklet bio tko god sa dodikom razgovaro,a tu posebno mislim na izdajice niksica,konakovica i forta.

Handrija

Opa Miki, naučili smo novu reč, instagram.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

I izvjesni Putin V. prica istu pricu za Rusiju..

....hihihhihh

To znaci

da Deyton vise ne vazi , isteklo davno 5 godina .

Kriza

Pred bankrot. Nema vama napredka dok vam je tolika administacija, helikopteri, luksuzna auta......Nema to ko više finansirati, pola RS-a je otišlo, tako i pola Fedeacije. Nego sjedite, dok je vrijeme, dogovorite se ukinite Dejton, entitete, napravite kantonizaciju, rasteretite Bosnu tolike administracije. Sve to lijepo mirno, politički preko parlamenta. Uvedite jedan parlament, jednu vladu, jednog predsjednika, glasanje jedan čovjek jedan glas, jer ništa nije pametniji Srbin od Hrvata, niti Bošnjak od Srbina nit Hrvat od Jevreja ili od nekoga od ostalih. I eto napredka.

Drevna Bosna

Od vajkada je bilo: čega se pošten čovjek stidi tim se budala ponosi. Srpska je civilizacijska sramota.

Dodo

Ma Dodiku je jedini nacin da ne ode u zatvor taj da ostane na vlasti. I on cini i ucinit ce ama bas SVE da tamo ostane. Zakuhavanja na svakoj politickoj razini, populizam, raspirivanje nacionalizma, svakojako drugo agresivno mlacenje prazne slame, ma sta god da zatreba, sve ce on to. Na kraju ce ili riknut od infarkta (cini mi se da nije daleko od toga ovako kako djeluje...), ili ce ga koknut neko od Srba, uglavnom neslavno ce zavrsit....

Ma

nikom zivom od jakih svjetskih igraca ne odgovara da se RS otcjepi, pa se tako niti nece otcijepit. To ne odgovar ni Amerima jer time ne bi znacajno destabilizirali EU, ne odgovara ni Putinu jer ne bi time skrenuo paznju (dovoljno) sa Ukrajine, nije to interesantno ni Kinezima, eh pa kom je onda?? Nikome...

***

***

JUGOSLAVIJA MJESOVITA

BLAGO VAMA IZLAZAK IZ KRIZE NA KRAJU STE KRAJEVA

TM770803

Glu.i Dodik misli da su Bosanci za ovoliki uticaj stranaca jer ih volimo. Ovdje se moj dodik radi o položaju nesrba i nehrvata u područjima gdje su Srbi i Hrvati i večina. Ovdje se radi o demokratskim vrijednostima tih zajednica. Ovdje se radi o borbi protiv totalitarizma, totalnoj kontroli svega od strane bahatih korumpiranih lopova koji se bave politikom u ime naroda. Jedina zaštita za bosnu su uticaj i učestvovanje međunarodne zajednice na odnose u bosni do demokratizacije bosanskog društva.

/ Najnovije