Dodik: Muslimani ne žele dijalog ni dogovor, zato Bakir poziva na vojnu intervenciju

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

mir

E čuj muslimani bi muslimansku državu,pa tamo gdje su većina muslimani žive svi i rade i druže se i uživaju,a tamo gdje su većina hrvati i srvi samo pojedini bošnjaci-muslimani imaju prava na zaposlenje,normalan život,grb i zastavu,obilježavanje državnih praznika i na jezik u krajnjoj liniji.Sramota koliko ljudi kad jedu gov.. uzmu veliku kašiku i uivaju.

ha ha

Oko svega se možemo dogovatari odim oko cijepanja države. Taj film nećete gledati i ne mogu vam ni Srbija ni Rusija pomoći

N

Kao sto se ni sa pravoslavcima ne moze razgovarati. To su divljaci

Merdjo

Bosanski pravoslavci uz pomoć srbijanskih pravoslavaca pokušavaju da odvoje komad BIH Srbiji. E neće moći ,dok je nas bosanskih katolika.

Marsal

Dabicevim stopama koraca smjelo. Dodika za kralja rs.

Klon

Izjave mu treba sterilisati pacovocidom.

Orhan

Pravoslavci iz BiH silom žele biti srbi,a svi znamo da srbi žive u srbiji.Jezik im je drugačiji,kultura im je drukčija hrana im je drukčija i jedina poveznica im je vjera,taman kao da kažeš da su katolici iz BIH recimo filipinci čileanci itd. Ili muslimani iz BiH da su azarbejdjanci turci egipcani itd.

Korl

Nema se sta dogovarati i pregovarati imas ustav i zakone za ostalo batina treba krmsk a sa bosanskim pravoslavcima nema pregovora

Ko je ko

Dodik bosanski pravoslavac, obožavatelj genocida i tvoraca i izvršitelja genocida. Jado, ljudska bijeda!

Musliman ti qara Goricu! Nije ti rekla!?

.

Bijeli lniljan

Odgovor hoce bosanski pravoslavci Ali da Bude iskljucivo po njihovom.

Dzasmina ex Izmetbegovich

Za muslimane u dijaspori nize cijene, primam ga drito u pakshu, bujrum.

Azazel

Satorska 'pevaljka' Mile Drombulja, trzni cuclu Kacavendici

@

Eto baš ti znaš kako ko govori. Nema više ničijeg nametanja. Piši onako kako govoriš a ne kako bi neko htio. Tih glupih kvakica i tzv.mekih i tvrdih slova gotovo da nema nigdje na svijetu osim kod nas i u azbuci.

Evropljanin

Ako hoće SAD islamsku državu neka je prave kod sebe u Americi kod nas u Evropi ne može! U EU nije ušla ni Turska ni Albanija zbog toga što su muslimani većina stanovništva u tim državama! Albanci su to shvatili pa masovno se vraćaju u hrišćanstvo, a Bošnjaci ne mogu zato što bi odmah postali Srbi ili Hrvati, pa im je lakše da se sele u druge zemlje i postanu Nijemci, Austrijanci, Šveđani, Danci, Englezi, Turci,...

Pita se putko

Kakva ovo bi bandoglava beštija ?

Hm

>>Dodik bosanski pravoslavac, obožavatelj genocida i tvoraca i izvršitelja genocida. Jado, ljudska bijeda! ka Ko je ko<< Pa tvoj dedo, i babo su bili ustaše, fašisti, genocidaši, koji nisu kažnjeni za svoje zločine! A, Dodikovi preci su žrtve genocida, od ustaša, tvojih predaka! Bolje se obavijesti, kad hoćeš nešto javno da napišeš!

D aut

Oko svega se možemo dogovatari odim oko cijepanja države. Taj film nećete gledati i ne mogu vam ni Srbija ni Rusija pomoći ka ha ha Ako se tako nastavite ponašati prema Srbima i Hrvatima, država će se cepati, neće vas niko ni pitati. Ja lično nisam za to BiH je država mojih predaka i moja iako ste vi umislili da je samo vaša. Sa vama je dogovor nemoguć. Može se dogovoriti jedino ako će biti sve kako vama odgovara. Kod vas nema kompromisa. I kako se onda dogovoriti.

/ Najnovije