Dodik komentirao sastanak: Hvala Konakoviću, Nikšiću, Čoviću i Forti, a evo šta sad želimo da vidimo

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Padaj silo i nepravdo...

Naslov je toliko napadno sugestibilan i tendenciozan da čovjek pomisli da su portal hakirali Trezor-efendija i Komšo Obrazli, dok divane i mezete na snijegom zavijanom Vlašiću!

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

A i ova fotka upotpunjuje tu tendencioznost naslova, dodao bih. Kao: samozadovoljan osmijeh i trijumf dominacije kneza od Ronhilla i Laktaša!

Xyz

Citav dan sè pitam sta smrdi kad ekipa na jednom mjestu...SIKTER

Loši kreatori

Naslov je toliko napadno sugestibilan i tendenciozan da čovjek pomisli da su portal hakirali Trezor-efendija i Komšo Obrazli, dok divane i mezete na snijegom zavijanom Vlašiću! ka Padaj silo i nepravdo... Sumnjiv portal maksimalno, ima tu još dosta primjera. Cenzuru da ne spominjemo koja je vrlo tendenciozna.

Milorade CAREcare

Care od BiH

Loši kreatori

Care od BiH ka Milorade CAREcare A evo im i bota.

Botnuo sam Ti MAMU

A evo im i bota. ka Loši kreatori

Padaj silo i nepravdo...

Kad smo kod botina, SDFA, kako vidimo, ima hiperaktivan radni vikend, u 3 smjene!

Lagano

ka Botnuo sam Ti MAMU Botnuo si ti mene jezikom u pakaš

Guest

kako su nekada petokolonase kažnjavali na trgovima,ponovo će izgleda morati neko da visi kao primjer

Alen

Ako potpisu ovo oko kazne za meizlazak na glasanje treba im svima ****t *****. Koga ces ti novcano kazniti.

Gost

Znaci dogovorili se kako narod mora da glasa, bez opozicije, i na kraju donijeli zakon o obaveznom glasanju.

/ Najnovije