Dodik komentirao izjavu Lavrova o plaćenicima iz BiH: Ako je to tačno...

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komentar

U Ukrajinu idu srpski dobrovoljci da se bore protiv Vladinih snaga a na strani separatista …Isli su i ranije i otid ratni pljackaski plijen odnosno poznata i vrijedna Ikona koju je Dodik poklonio gospodinu Lavrovu …Well…..Sto se dobrovoljaca tice javite gospodinu Lavrovu da se u blozini Sarajeva nalazi veliko groblje sa veoma dosta hrobova ruskih dobrovoljaca koji su izginuli na ratostu oko opkoljenog Sarajeva …Toliko o dobrovoljcima

Habuhabuhabu

Bolje bi Dodiku bilo da preispita vlastitu savjest koje očigledno nema. Ti, bilo Rusi, bilo Ukrajinci, naći će se pod zemljom i njegovom zaslugom. A kako Rusi bježe iz separatističkih republika, pokrajina itd. samo je nagovještaj onome što bi moglo zadesiti i naše separatističke krajeve.

Cvijan trandza

kae nesluzbeno-Bice,da su to oni ruski bajkeri,sto hin je Dodig docekivo u hLaktasima.

Veliki lazov

Veliki lazov i dodik i lavrov,ako neko ide to su cetnici koji nemogu bez rata i pljackanja,mozda donesu dodiku jos koju ikonu,sve je moguce.

Vrhovni ruski pas

Pogledajte na you tube ko ratuje na strani separatista,srpski psi( oni sto donose ikone iz ukrajine),a na ukrajinskoj hrvatsku placenici i volonteri,nijedan bosnjak i albanac nece otici jer to nije nas rat i nema veze s nama.

DRZIMO GLAVNI GRAD DRZAVE U SVOJIM RUKAMA,A NAORUZANI DO ZUBA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA P. U. Š. I. T. E. N. A. M. G. A V. L. A. S. I

.

NRW

Kakva podlost od od genocidaša. Ti tačno znaš ko su ti manijaci tamo, kao što si i ti kod nas, samo se praviš mangup. To su ti što ti poklanjaju pokradene umjetine i koje ti lično šalješ tamo.

Habuhabuhabu

Dragi Ukrajinci! Milorad Dodik radi na razbijanju vaše države. Za vaše sudbine i sudbine vaših najmilijih, možete ga smatrati direktno odgovornim.

Genocidasi

I šta kažeš duduk KRMECI izmetu ako je to tačno ti ćeš ga pušiti i ukraincima i bošnjacima.

Genocidasi

Hajd duduk priznaju koga si poslao u Ukrajinu da pljačkaju .Nema više ikona ponestalo ti .Sve si poklonio sad si i bez jedne .Zato si poslao krmad tamo da pljackaju

Ima li

kakih ikona ispod ruke?Pitam za jarana,kaze uljudbeni DR Chovke.

Plavi

Da da... treba ići u Ukrajinu, ali na Ukrajinsku stranu. Već prije 8. godina Ukrajinci su obradili Čavoglave od Thompsona. SVI U UKRAJINU, da branimo.Ukrajinu od Četnika...

Hahaha

Šta, on ne laže? Mutikaša. Za tebe ozbiljan političar, za mene magarac.

Bosanac

Dodik hapi g...a kao i njegov vučko. Svi ste nevini i nedužni, ko silova i pobi voliki narod u Srebrenici po cijeloj BiH. Doće i vama zakon za vrat..

Zar postoji neko ko moze vise da slaze od rusa i srba

Bosanka100posto

Dodik prica kako ce protiv tih placenika biti zakonom predviđene mjere..a ne priznaje nasu drzavu..a u ovom slucaju se fata zakona i insitucija drzave Bosne i Hercegovine

Ah

Dosla ikona u Bosnu iz Ukrajine sa sovjetskim pecatima? Cudo bozje? Ne. Donio je pravoslavni isilovac? Jakako.

Ikona

Pa ko ti je donio Ikonu iz Ukrajine?

Hercegovac u Bosni

Da Poljska je napala Njemacku 1939., Ukrajina Rusiju 2022. a bosanci i hercegovci idu da ratuju kao placenici u Ukrajinu, drustvo im prave kosovari i albanci. Goebbels bi bio posramljen.

/ Najnovije