Dodik kitio muziku nakon sastanka sa Erdoganom

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

chim

Bogami će se Mile iz Turske vratit ko Muhamed Dodik, a ne ko Milorad Dodik.....

BD

Nije krv voda ! Srbi su i ovaj obicaj preuzeli od Turaka !

Harmonikas

E neka je maligna sarajevska mahala opet provalila u ovim komentarima Dodika koji je trenutno i predsjednik te jadne drzave. Jadni vi, zivot provedoste provaljujuci i mrzeci sve oko sebe. Nisu vam ni Srbi, a ni Hrvati krivi sto vas je Alija strpao u 4 kanotna, pa onda ubjedio da je cijela BiH vasa. Svaka mu cast. Kapa dole!

suljaga

Svoj medju svojima.

N.G

A gdje su trbušne pesačice

N.G

Hoću reći plesačice

Da

Mile je kulturan čovjek, i zna šta je red! I poštuje svakog ko je pristojan i dostojan poštovanja! Nije ko one vaše dvije ikebane , što nam samo parazitišu i prave štetu!

/ Najnovije