Dodik kaže da Rusija neće podržati rezoluciju o genocidu: "Ne želimo da dijelimo zrak sa Bošnjacima"

/ Komentari (30)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

***

***

***

Durmo

Lijepe riječi su ukras!

federalac

Kakve vrijednosti bi ti "djelio" sa Bosnjacima? ka Durmo durmo iz zenice, ne kaje se djelio, već dijelio (mi i hrvati)

***

Mrs ***tamo vam je mjesto *** poganu *** al Bosne necete podjelit majke vam *** koje vas okotise smrdljiva ka Bosanac

***

***

Kraj vam dolazi

Ne želimo ni mi s vama,

***

***

Micky

Kao da je Bosancima drago sto dijele zrak sa vama, svetosavskim teroristima?

***

***

Sikter

Umrite onda!

***

***

Opa, opa, opala

Svekoliki svet u opštoj panici i strahu od Mileta Strašnog. Bajden ima noćne more od Glavatog Mileta. Makron od vaginoustog Vučića. Pa svekolki svet je panici šta će Srbi preduzeti.

IVA

ŠTA ĆEŠ SA SVOJIM BOŠNJACIMA ŠARINIĆ SENKA DADO HURTIC MOŽDA ĆEŠ IM DATI MASKE I BOCE KISIKA DA NE UDIŠU TVOJ ZRAK OSTALIH 8% BOSNJAKA U RS ĆEŠ POBITI ILI PROTJERATI?????

A ko

Ne želi,u jednini molim

aida

Zlotvore ako ne zelis disati zrak sa drugim ljudima ili te treba na egzekuciju poslati ili pokupi svoje fastiticke prnje i mars za srbiju ili rusiju. Rusija ti velika, zasto ne odes u maticu. Malo je bio jedan goli otok za ova desnicarska ****a.

JOLE

Lijepe riječi su ukras!

Borac sa Žuči

>>ŠTA ĆEŠ SA SVOJIM BOŠNJACIMA ŠARINIĆ SENKA DADO HURTIC MOŽDA ĆEŠ IM DATI MASKE I BOCE KISIKA DA NE UDIŠU TVOJ ZRAK OSTALIH 8% BOSNJAKA U RS ĆEŠ POBITI ILI PROTJERATI????? ka IVA<< Ne zaboravite da je Mile Ronhil učestvovao 91 godine u svim pripremama genocida nad Bošnjacima. Ne uzmajte olako ove izjave ovog JASTREBA RATA.

***

***

***

***

fgg

>>ŠTA ĆEŠ SA SVOJIM BOŠNJACIMA ŠARINIĆ SENKA DADO HURTIC MOŽDA ĆEŠ IM DATI MASKE I BOCE KISIKA DA NE UDIŠU TVOJ ZRAK OSTALIH 8% BOSNJAKA U RS ĆEŠ POBITI ILI PROTJERATI????? ka IVA<< Previše si glup/glupa da komentarišeš. Tvoje je da pišeš seosko uličarske psovke velikim slovima, a politiku ostavi ljudima koji znaju da rzmišljaju.

Pa šta onda tražiš ovdje

Lijepe riječi su ukras!

A sa tobom ...

... ni Srbi ne zele dijeliti apsolutno nista!!! Nemas podrsku naroda, lazes i vuces zemlju u krizu i moras odgovarati za to!!!

333

Mislim da u Vojkovicima neces imati izbora. A inace je sokantna vijest da Rusija nece podrzati Rezoluciju :D.

Sarajevo bih

Lijepe riječi su ukras!

BiH

To reci svojim srbim koji rade u FBiH da ne smiju dolaziti na posao i nadji im drugi posao u rs

Duduk

Lijepe riječi su ukras!

Zakon

Čovjek koji ne želi dijeliti zrak sa Bošnjacima ponovo otvoreno prijeti svim povratnicima u RSu. i vrši pritisak da ti ljudi ponovo napuste svoja ognjišta . Do kada će pravosuđe i međunarodna zajednica tolerisati ovakve govore mržnje i etničke homogenizacije i čišćenja drugih naroda ? Da ovako nesto napise ili kaže neki mali čovjek bio bi uhapšen u roku sat vremena. Želi i da isprovocira da se i drugi povedu njegovim primjerom ?

071

Znaci odmah iza Prvog maja svi Srbi koji nisu nastanjeni u Kantonu Sarajevo vec na podrucju RS-a daju otkaze u FBiH? Drugo, to takodjer znaci da cete sve teritorijalne jedinice (opstine i gradove) u kojim zivi makar jedan pripadnik nekog drugog naroda/grupe morati predati pod medjunarodnu kontrolu, tako da se naknadno uvedu pod drzavu BiH, jer po ovim izjavama im prijeti potpuna segregacija i ponovo genocid. Nadam ste da ste se pripremili za sve te okolnosti. Kao i za placanje ratne stete u slucaju da proglasite "nezavisnost". S obzirom da ste jedva juce digli 10 miliona da bi makar svjetla u institucijama ostala upaljena, nesto sumnjam. Ali hajde. Taman fino. Neka vas "vasi" rastrgaju na kraju zubima, nista bolje niste ni zasluzili. A mi cemo jesti kokice i gledati gusenje desnicarskog i kriminalnog smrada.

Bosna i Hercegovina

Obican covjek za sitno biva uhapsen i osudjen, kao onaj covjek iz krajine ode u zatvor zbog 2 metra drva, a ovaj VO moze do zore, sta hoce i kako hoce, i niko nista! Za njega ne vaze zakoni ove drzave! Jel vas stid?

/ Najnovije