Dodik Stanivukoviću: Šta je s tobom, jesi li se ti smetn'o sa uma?! Nedonošče!

Radiosarajevo.ba
Dodik Stanivukoviću: Šta je s tobom, jesi li se ti smetn'o sa uma?! Nedonošče!
Foto: Srpskainfo / Milorad Dodik

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, u obraćanju poslaniku PDP i kandidatu za gradonačelnika Banjaluke Drašku Stanivukoviću, poručio je da „Banjaluka mora da zna da on hoće ovde da podigne spomenik ustašama i balijama“.

"Šta je s tobom, jesi li se ti smetn'o sa uma?! Pravi ga na ćaćevini svojoj, ovdje ga nećeš praviti! A kada je priča o Jasenovcu, onda kažeš 'ja sam mlad, mene to ne zanima'. Šta njega briga za Jasenovcem, on bi njihovim vojnicima pravio biste. On zna kriminalce iz Sanskog Mosta ugostiti u svojoj kući", rekao je Dodik.

Dodao je da je Banjaluka grad koji ima svoj politički stav, „a on je političko nedonošče“.

"Može li neko ozbiljno da zamisli da on bude gradonačelnik Banjaluke? Kako bi to izgledalo? On se kandidovao zato što niko nije htio. Nije htjela ova njegova koleginica, nije htio Ivanić", rekao je Dodik na sjednici Narodne skupštine, piše Srpskainfo.

Rekao je i da su ga "mama i tata razmazili pa sad misli da je frajer".

Kaže da Igor Radojičić u ovom trenutku ima podršku 56 odsto glasača te pozvao drugu stranu da pokaže svoja istraživanja javnog mnjenja.

"I ti kažeš da je sve propalo i da ništa nije urađeno. Pokaži šta nije, majstore. Kada smo došli, Klinički centar nije bio ni bolnica, nije imao ni građavinsku, ni upotrebnu dozvolu u tom trenutku", rekao je Dodik, navodeći sve projekte koje je aktuelna vlast završila u Banjaluci i u RS-u.

"Možete da mislite šta hoćete o Miloradu Dodiku i o mojoj ekipi, ali mi smo dobili izbore i dobićemo i ove iduće", rekao je Dodik.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije