Dodik izvrijeđao dijasporu: Dođu ovdje, spucaju plate da bi pokazali da su moćni

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Qqq

— Ilija Garašanin 1844.g. u "Načertaniju": "U Bosni žive BOŠNJACI muhamedanske, BOŠNJACI katoličke i BOŠNJACI naše, pravoslavne vere"...

Nisam@Robot

Ja mislim da ni on sam ne zna sta je rekao....Kaze: nama je ovdje u RS_u najbolje, bolje neko u Njemackoj, Italiji, Austriji...idt. Ha ha ha ha, nije lik stvarno normalan.!! Boze, oprosti mu ne zna sta radi.!!

A. A. A

Bravo mile kazi narodu da zna ha ha ha ha ha ha

Zona@Sumraka

Dodik kad bi rekao ovoj svojoj publici na Kozarii i da je Zemlja ravna ploca a ne da je okrugla ovi bi mu povjerovali.!!

.

Trebaju je tebi dati u bejtulmal emire pravoslavni talibanski.

Duduk

Neslažem se sa Dodikom u puno toga al u ovom se slažem. Prave se super žive al nije tako. A vidim da dijasporu boli istina

@Qqq

Po tebi znači da u Srbiji žive Srbi Muhamedanske vjere, Srbi Katoličke vjere i Srbi Pravoslavne vjere.

Seoska lola..

..je totalno van kontrole. Mozda se na robiji sabere, sacekacemo....jos malo..

@Qqq

A u Hrvatskoj žive Hrvati Muhamedanske vjere Hrvati Pravoslavne vjere i Hrvati Katoličke vjere

Jadnici

Su svi oni koji plešću ovom drvosječi

Nisam@Robot

A mozda je u stvari Pobesneli Traktorista iz Laktasa samo popio malo vise, vise nego sto je planirao, jer ovdje je on definitivno Pijan ko Mama.!! Trijezan covjek ovako ne prica.!!

TNT

Bolje sit spavati, nego gladan raditi.!!

Gulliverus

Kakav je ovo bahati debil, e jada i sramote, da ovakav bilmez bude član predsjedništva, fuuj države i zakona, i naroda i svega. Ljubitelj ratnih zločinaca!!

Istina

Nevjeruje sit gladnom

Kija

BOŽE SAČUVAJ.....JA BUDALE

Blekhowk

Dok ima ovaca bice i vune.

Sedo

Stoko ušljiva,,,pa dijaspora je tebi taj novac ostavila,ti nisi normalan

/ Najnovije