Dodik iz Rusije: "Pitali su me otkud tu, tu sam jer je to dobro za RS"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Heroj

Sa ovim čovjekom ako Rusija bude sarađivala pokvarit će je a i uništiti ko RS...

.

Samo tako veprino na pravi put si usmjerio kljove ….

On je mala maca za ove koje je educirao osnivac te monstruozne organizacije, individua poznatija pod nazivom Klaus Schwab.

.

hmmmmm

Da razgovaramo kako da napravimo *** tj pokrenemo rat u BH. Bas ste produktivni.

Doktor Ksarabas

Rocco Siffredi. To je on, preko 20 000 pornića. Dzaferović je Sekina pudlica na baterije

Guest

Guest Otisao da posjeti djecu ako su tamo ili da vidi konto i kuce itd. nista lose " trudio " se da zaradi.

Rocco Siffredi. To je on, preko 20 000 pornića. Dzaferović je Sekina pudlica na baterije ka Doktor Ksarabas Doktore, tvoja stara uživa gledati Roka.. Znamo to... Znaš i ti ;)

TNT

Dodik iz Rusije: "Pitali su me otkud tu, tu sam jer je to dobro za RS" ... Pokazat ce vrijeme jel to dobro za RS ili ne, ja mislim da si se dobro za.e.o u procjeni.

Al' dobro pjeva... Što jes'... jes'... Svinjče...

Miki

Pa tako i muslimani misle da je njemacka vojska dobra za fbih.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

MDDMD

Sa ovim čovjekom ako Rusija bude sarađivala pokvarit će je a i uništiti ko RS... ka Heroj Jasta ce. Oni ga koriste za ko zna sta, a ne cijene ga ni trunke. Kao osoba koja uzme otirac pa pobrise pod. Treba joj ali mu nema zasto pridavati vaznost. Prokletnik seljacina zaboravlja da ni jedan diktator nije nista ponio sa ovog svijeta. On nije sposoban ni to da bude. Nema cojones.

Oglo

Rocco Siffredi. To je on, preko 20 000 pornića. Dzaferović je Sekina pudlica na baterije ka Doktor Ksarabas Da ti nisi propustio terapiju?

Ser

HITNO, NAJHITNIJE UVESTI NAJTEZE SANKCIJE REPUBLICI SRPSKOJ .... EVROPO, VIDI PROVOKACIJU, A TI STITIS PROVOKATORA...

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

Ho

Cui vrijednosti , kakve crne vrijednosti , i vi i rusi *** se na svoje vrijednosti,( ako ste ih uopste i imali ) , ne vrijedite pisljiva boba .

/ Najnovije