Dodik: Otjerao sam američkog ambasadora sa svoga imanja

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Ovaj je lud po svim nrmama narcisoid zesci koga se moramo rijesti pod hitno na ovaj ili onja nacin

U stvari....

Njih dvojica lovili ribu, te uhvate jednu te istu ribu s dvije udice. Nisu se mogli nagodit kome ce riba pa ambasador predlozi da jedan drugo zg*uze pa ko bolje njemu ide riba. Dodo se prvi namjesti, vec je stela bio od vremena kod Kachavende, ambasador ga solidno odere. Kad je ambasador zavrsio, Dodo se obrise isto poslije Kachavende, okrene se i kaze " E hajd ja sad tebe". "Ma eto ti riba, je*bo te riba!" rece ambasador i napusti Dodino imanje ostavljajuci Dodika sa dozom ceznje.

Desire

Njih dvojica lovili ribu, te uhvate jednu te istu ribu s dvije udice. Nisu se mogli nagodit kome ce riba pa ambasador predlozi da jedan drugo zg*uze pa ko bolje njemu ide riba. Dodo se prvi namjesti, vec je stela bio od vremena kod Kachavende, ambasador ga solidno odere. Kad je ambasador zavrsio, Dodo se obrise isto poslije Kachavende, okrene se i kaze " E hajd ja sad tebe". "Ma eto ti riba, je*bo te riba!" rece ambasador i napusti Dodino imanje ostavljajuci Dodika sa dozom ceznje. ka U stvari.... -- Definitivno je ova verzija najbliža istini. Bravo!

KLOSA

AKO JE ISTINA ONDA JE TAJ AMERIKANAC PRAVA PI. K. CA JA NEZNAM STO UOPSTE TI DOLAZI NA IMANJE DA TI NESTO SAOPSTI KAD IMAJU DRONOVI DA SE NE PATI U AUTU

Desire

Ja samo ne znam šta li je bilo kad se probudio ..

Desire

... Ma gdje će Dodik slagati ...... gdje će Srbin slagati, nema toga ba .... :)

jaca

USTA MOJA, HVALITE ME.... hahahha

registriran

Lazes. Pa ti ne znas beknuti ni jedan jezik.

Hehe

Hahaha, Mile ima mud...Nije ko ove vaše pič...ce Bakir, Komšić, Džafer... što se uvlače zapadu i Arapima, ne zna se kome više!Moje bošnje, zavist je mnogo gadna stvar! Za vas neizlječiva, izgleda!

Nadimak

Ramiz Zmaj na aparatima

Miki

Opet slago.Ipak je junačina kako ih on samo razgoni ,strah i trepet za američke i engleske diplomate.

Nixon

Koji LAŽOV

/ Najnovije